KVK

Voor het ondernemersplatform nlgroeit, een initiatief van de Kamer van Koophandel, ontwikkelden we diverse branded videocontent series bestaande uit interviews, promotiefilms en aftermovies.

nlgroeit heeft deze videocontent ingezet voor blog artikelen, het YouTube kanaal, maar ook voor korte socials en video's voor de nieuwsbrief. Hiermee hebben zij een aanbod aan waardevolle content voor ondernemers gerealiseerd en hun naamsbekendheid en merkbeleving versterkt.

De series die we produceerden:

nlgroeit journaal - 2016

We maakten tien afleveringen van een online journaalserie, waarin ondernemers door Kees de Jong worden geinterviewd. Iedere aflevering bestaat uit een ander groeithema, waaonder internationalisering, bedrijfscultuur, familiebedrijven en mensen.

Bekijk hier een aflevering.

Merel zoekt groei - 2017

Interviewserie waarin nlgroeit collega Merel Grolleman bij verschillende groei-ondernemers langsgaat om hen te vragen naar hun groeiverhaal.

Bekijk hier een aflevering.

Ondernemerslessen - 2018

Ondernemerslessen is een interviewserie waarin succesvolle ondernemers per aflevering een ander groeithema bespreken.

Bekijk hier een aflevering.

Op zoek naar de groeiformule 2020

Ondernemer Kees de Jong gaat langs bij groei-ondernemers Michiel Muller van Picnic, Steven Schuurman van Eleastic en Robert van Zanten van NCOI Groep en interviewt hen over hun succes.

Bekijk hier een aflevering.

Videoproductie branche: Zakelijke dienstverlening

Testimonial nlgroeit

Samen sterk

Merel Grolleman, KVK

In naam van nlgroeit wil ik de inmiddels 2 jaar durende plezierige en professionele samenwerking met Pro Motion Film benadrukken. Samen hebben wij veel verhalen van ondernemers onder de aandacht gebracht, geheel passend bij de huisstijl en cultuur van nlgroeit. Kortom, wij zijn enorm tevreden.

De kracht van videoproductiebedrijf Pro Motion Film

Goed bekeken

We werken altijd met een klein en flexibel team voor de beste vibe tijdens het filmen. En dat zie je aan het eindproduct. Dat het plezier en de trots eraf spatten.

Want dat is wat jouw doelgroep overtuigt: eerlijkheid.

Met gevoel

Oprecht enthousiasme. Eigenheid. Met gevoel vastgelegd en zo gemonteerd dat beeld en muziek ritmisch in elkaar grijpen.

Vraag vrijblijvend een offerte aan. Wij nemen binnen een werkdag contact op!