Nova College

Nova College is geen gewoon opleidingsinstituut; het is een bruisende gemeenschap van studenten en docenten die samenwerken om hun onderwijservaring te verrijken. Met diverse locaties en een breed scala aan opleidingen, biedt Nova College kwaliteitsonderwijs dat aansluit bij de behoeften van de moderne wereld. Ze streven ernaar om studenten te inspireren, te begeleiden en voor te bereiden op succes in hun gekozen vakgebieden.

Welke video's we voor ze hebben gemaakt

Onze samenwerking met Nova College heeft geleid tot een reeks boeiende promotievideo's. In deze video's volgen we toegewijde studenten die je meenemen langs de opleidingen die Nova College te bieden heeft. Of het nu gaat om dans, technische innovatie, podiumkunsten of de zorgsector, we brengen de unieke aspecten van elke opleiding tot leven. Onze camera's vangen de passie en motivatie van de student die de opleiding volgt.

Het doel van deze promotievideo's is duidelijk: nieuwe studenten werven voor deze inspirerende opleidingen. We willen aspirant-studenten de kans geven om te ervaren wat Nova College te bieden heeft, en hen aanmoedigen om de volgende stap te zetten richting hun onderwijsdoelen.

Wat heb je aan promotiefilms?

Promotiefilms zijn niet alleen prachtig om naar te kijken, ze zijn ook een krachtig hulpmiddel om informatie over te brengen en emoties op te roepen. Hier is wat je aan onze promotiefilms hebt:

  • Inspiratie: Ze laten zien wat er mogelijk is, en moedigen studenten aan om hun dromen na te jagen.
  • Informatie: Onze video's bieden inzicht in de opleidingen, de faciliteiten en de sfeer op Nova College.
  • Authenticiteit: Ze brengen echte studenten in beeld, met hun echte ervaringen en passie.

Videomarketing uitbesteden

Als je geïnspireerd bent door wat je hebt gezien en je wilt ook de kracht van video marketing benutten, dan zijn wij er voor jou. Bij Pro Motion Film hebben we de expertise om jouw verhaal te vertellen op een manier die mensen raakt. Ons team van ervaren professionals staat klaar om te helpen bij het maken van effectieve promotiefilms die jouw doelgroep aanspreken.

Je video's laten maken door Pro Motion Film

Wacht niet langer om jouw verhaal te delen met de wereld. Als je de impact van inspirerende promotiefilms wilt ervaren, neem dan vandaag nog contact op met Pro Motion Film.

Videoproductie branche: Onderwijs

Review Nova College

Het resultaat mag er wezen :)

Marjan Dirkse, Communicatieadviseur, Nova College

Heel blij met de professionele aanpak van Pro Motion Film! We hebben met hen een serie filmpjes gemaakt 'Een dagje mee met... '. Ze hebben met ons meegedacht en ze weten goed wat wel en niet werkt. Heel fijn en het resultaat mag er wezen :)

Geweldige resultaten behalen en je online zichtbaarheid opschalen met video? Gaan we doen.

Neem contact op

Niels de Groot

Videospecialist

Ik plan graag een gesprek van 30 minuten waarin ik jouw wensen bespreek.

[email protected]

Maak een afspraak

Videoproductie. Goed bekeken.

Meer weten over de mogelijkheden en kosten?

Neem contact op

Over Pro Motion Film

Over ons

Klantcases

Missie

Locaties

Tarieven

Producten

Videoproductie

Videomarketing

Bedrijfsfilm

Promotiefilm

Videocontent

Recruitment video

Testimonial video

Instructiefilm

Aftermovie

Videograaf

Video-editor

Contact & Bedrijfsinfo

Herengracht 420
1017 BZ Amsterdam

+31 (0)20 2333351

[email protected]

KVK: 53122526

BTW-nummer: NL001113213B92