Nuffic

Nuffic, als de drijvende kracht achter internationalisering in onderwijs in Nederland, zocht naar een creatieve manier om internationale studenten te ondersteunen tijdens hun verblijf in Nederland.

Samen met Nuffic hebben we een reeks YouTube uitlegvideo's gemaakt, waarin internationale studenten op een luchtige en informatieve manier hun ervaringen en tips delen over diverse onderwerpen die nieuwkomers vaak tegenkomen. Deze onderwerpen variëren van het vinden van een kamer in Nederland tot het begrijpen van het openbaar vervoer, genieten van Nederlands eten en zelfs het omgaan met medische zaken zoals een doktersbezoek.

Deze video's zijn niet alleen informatief, maar ze zijn ook vermakelijk en gemakkelijk verteerbaar. Ze hebben een enorme waarde voor Nuffic gecreëerd door sterke branded content te leveren die hun doelgroep daadwerkelijk helpt en aanspreekt.

Voordelen van een serie uitlegvideo's?

Wat zijn de voordelen van het creëren van een serie uitlegvideo's zoals die voor Nuffic? Hier zijn enkele overtuigende redenen:

  • Informatieve waarde: Uitlegvideo's bieden essentiële informatie op een begrijpelijke manier, waardoor kijkers concrete antwoorden krijgen op hun vragen.
  • Engagement: Door de luchtige en persoonlijke benadering van internationale studenten, kunnen deze video's kijkers echt boeien en emotioneel betrekken.
  • Merkerkenning: Het creëren van sterke branded content versterkt de merkidentiteit en het imago van Nuffic als betrouwbare bron voor internationale studenten.
  • Delen en verspreiding: Informatieve video's hebben vaak het potentieel om viraal te gaan of via sociale media te worden gedeeld, waardoor de zichtbaarheid van Nuffic wordt vergroot.

Videoproductie uitbesteden aan Pro Motion Film

Bij videoproductiebedrijf Pro Motion Film begrijpen we de kracht van videomarketing om waardevolle content te leveren aan jouw doelgroep. We hebben de ervaring en expertise om aantrekkelijke video's te creëren die niet alleen informatief zijn, maar ook boeiend en vermakelijk. Of je nu een serie uitlegvideo's wilt maken zoals die voor Nuffic, bedrijfspresentaties, productvideo's of andere videoprojecten, ons team staat klaar om jouw visie tot leven te brengen.

Wil je ontdekken hoe videoproductie jou kan helpen jouw doelen te bereiken en je merk te versterken? Neem vandaag nog contact met ons op voor meer informatie over onze diensten. Samen kunnen we impactvolle videocontent creëren die jouw doelgroep zal inspireren en converteren.

Videoproductie branche: Onderwijs

Geweldige resultaten behalen en je online zichtbaarheid opschalen met video? Gaan we doen.

Neem contact op met

Niels de Groot

Videospecialist

Stuur e-mail

Of bel 020 - 233 33 51