Repair Care

Voor Repair Care maakten we een serie productvideo's en meerdere online marketingvideo's waarin hun dienstverlening (totaaloplossingen in duurzaam houtherstel en -onderhoud) wordt gepromoot.

Als kers op de slagroomtaart vlogen we voor opnames naar Munchen, Londen en Taiwan voor de videoproductie van een bedrijfsfilm.

Videoproductie voor Repair Care

Repair Care heeft de commercials ingezet voor online marketing doeleidnen. De productdemo's zijn naar verschillende talen vertaald (Engels, Duits en Japans) en worden wereldwijd via YouTube en hun website bekeken.

Videoproductie branche: Bouw en vastgoed

Testimonial Repair Care

Eerlijk en professioneel

Luan Vercruysse, Repair Care

Het team van Pro Motion Film is flexibel, denkt mee en schakelt vlot en accuraat. Zelfs als je het niet zeker weet, adviseer ik: waag een belletje, je krijgt eerlijk en to the point advies. Hun werkwijze is professioneel, transparant en ze hebben met een half woord genoeg om de goede tone of voice neer te zetten.

De kracht van videoproductiebedrijf Pro Motion Film

Goed bekeken

We werken altijd met een klein en flexibel team voor de beste vibe tijdens het filmen. En dat zie je aan het eindproduct. Dat het plezier en de trots eraf spatten.

Want dat is wat jouw doelgroep overtuigt: eerlijkheid.

Met gevoel

Oprecht enthousiasme. Eigenheid. Met gevoel vastgelegd en zo gemonteerd dat beeld en muziek ritmisch in elkaar grijpen.

Vraag vrijblijvend een offerte aan. Wij nemen binnen een werkdag contact op!