SBS 6

Sinds de overname door John de Mol heeft SBS6 een opmerkelijke transformatie ondergaan, met een nieuw en verfrissend programmaschema dat kijkers naar hun schermen trekt. Met programma's als Lingo, Chateau Meiland en Man bijt hond wilde SBS6 de zichtbaarheid van hun nieuwe aanbod maximaliseren. In deze tekst onthullen we hoe Pro Motion Film een cruciale rol speelde bij het creëren van de inhoudelijke miniprogramma's met de naam Sneak Preview, en hoe deze samenwerking resulteerde in goed bekeken en gewaardeerde zenderpromo's.

Sneak Preview: Programma-aankondigingen met impact

Om de aandacht van het publiek te trekken en kijkers enthousiast te maken voor hun nieuwe programma's, benaderde SBS6 Pro Motion Film om 12 programma's te voorzien van een unieke zenderpromo genaamd Sneak Preview. Deze promovideo's werden ontworpen als miniprogramma's met inhoudelijke diepgang. We combineerden interviews met betrokken presentatoren en castleden met pakkende promobeelden van de programma's zelf. Het resultaat was een krachtige en informatieve aankondiging die kijkers een voorproefje gaf van wat ze konden verwachten.

Goed bekeken en gewaardeerd

Het succes van Sneak Preview spreekt voor zich. De items werden uitgezonden met indrukwekkende kijkcijfers, met een bereik tussen 500.000 en 800.000 kijkers per uitgezonden item. Deze aantallen benadrukken niet alleen de effectiviteit van de zenderpromo's in het aantrekken van kijkers, maar ook hun vermogen om de interesse van het publiek te wekken en hen naar de programma's van SBS6 te leiden. Sneak Preview werd niet alleen goed bekeken, maar ook gewaardeerd als een waardevolle toevoeging aan het kijkplezier van de SBS6-kijkers.

Kijkcijfers branded video Pro Motion Film

Voordelen van een serie promotievideo's

Wat zijn de voordelen van een serie promotiefilms laten maken zoals Sneak Preview voor een televisiezender als SBS6? Hier zijn enkele voordelen om te overwegen:

Aandacht trekken: Promotievideo's trekken de aandacht van het publiek en wekken interesse voor specifieke programma's, wat resulteert in meer kijkers.

Informatief en betrokkenheid: Deze video's bieden kijkers een diepgaande blik op programma's en betrekken hen emotioneel bij de inhoud.

Merkversterking: Promotievideo's versterken het merk van de zender en creëren een herkenbare identiteit die kijkers bindt.

Publieksbinding: Door kijkers te voorzien van voorproefjes en achtergrondinformatie, versterken promotievideo's de band tussen het publiek en de programma's.

Videoproductie uitbesteden aan Pro Motion Film

Bij Pro Motion Film begrijpen we de cruciale rol die videocontent speelt in het aantrekken van kijkers en het opbouwen van merkidentiteit voor televisiezenders zoals SBS6. We hebben de expertise en creativiteit om effectieve promotievideo's te creëren die de gewenste resultaten opleveren. Of je nu op zoek bent naar programmabeschrijvingen, zenderpromo's, bedrijfspresentaties of andere videoprojecten, ons team staat klaar om jouw visie tot leven te brengen.

Wil je ontdekken hoe videoproductie jou kan helpen jouw doelen te bereiken? Neem vandaag nog contact met ons op voor meer informatie over onze diensten. Samen kunnen we videocontent creëren die de aandacht trekt, betrokkenheid stimuleert en jouw merk versterkt.

Videoproductie branche: Marketing en communicatie

Geweldige resultaten behalen en je online zichtbaarheid opschalen met video? Gaan we doen.

Neem contact op

Niels de Groot

Videospecialist

Ik plan graag een gesprek van 30 minuten waarin ik jouw wensen bespreek.

[email protected]

Maak een afspraak

Videoproductie. Goed bekeken.

Meer weten over de mogelijkheden en kosten?

Neem contact op

Over Pro Motion Film

Over ons

Klantcases

Missie

Locaties

Tarieven

Producten

Videoproductie

Videomarketing

Bedrijfsfilm

Promotiefilm

Videocontent

Recruitment video

Testimonial video

Instructiefilm

Aftermovie

Videograaf

Video-editor

Contact & Bedrijfsinfo

Herengracht 420
1017 BZ Amsterdam

+31 (0)20 2333351

[email protected]

KVK: 53122526

BTW-nummer: NL001113213B92