Stichting DUOS

Stichting DUOS staat in de Nederlandse medische voorhoede als een lichtbaken van hoop en innovatie voor mensen die te maken krijgen met urologische kankersoorten. Als samenwerkingsverband van 26 vooraanstaande ziekenhuizen combineert DUOS baanbrekend onderzoek met mededogen en toewijding om patiënten nieuwe, veelbelovende behandelingsmogelijkheden te bieden. Hun missie is diepgeworteld in een multidisciplinaire aanpak, waarbij elk lid bijdraagt aan een steeds evoluerend veld van expertise en zorg.

Welke video's we voor ze hebben gemaakt

In een krachtige samenwerking met Stichting DUOS hebben we een reeks ontroerende en informatieve testimonial video's geproduceerd die licht werpen op hun nieuwste studies voor de behandeling van prostaat- en blaaskanker. We gingen direct naar de bron, filmden bij patiënten thuis en in de ziekenhuizen om authentieke verhalen vast te leggen. De video's, te zien op de DUOS-website, kenmerken zich door de moed van patiënten die hun persoonlijke reis delen en door de inzichten van toegewijde arts-oncologen die de nuances van de studie en de criteria voor deelname uiteenzetten. Dit project belichaamt onze toewijding om niet alleen te informeren maar ook empathie en begrip te wekken.

Wat heb je aan dit soort uitlegvideo's met persoonlijke ervaringen?

Testimonial video's met diepgaande uitleg zijn een krachtig middel in de medische gemeenschap. Ze stellen patiënten in staat zich te identificeren met echte verhalen, wat hoop en motivatie kan geven. Voor diegenen die zware beslissingen overwegen, bieden deze getuigenissen een gevoel van solidariteit en steun. Bovendien leggen ze complexe behandelingen en studies uit in begrijpelijke taal, waardoor patiënten en hun families beter geïnformeerde beslissingen kunnen nemen. Deze video's zijn ook van onschatbare waarde voor de instellingen zelf; ze bouwen vertrouwen op, benadrukken transparantie, vergroten het bewustzijn van lopende studies en kunnen zelfs helpen bij het werven van deelnemers voor toekomstig onderzoek.

Videoproductie uitbesteden

Bij Pro Motion Film geloven we in de kracht van storytelling, vooral als het gaat om onderwerpen die er echt toe doen. Ons team is gespecialiseerd in het creëren van videocontent die de kern van je boodschap raakt, of het nu gaat om het delen van baanbrekend medisch onderzoek of het vastleggen van persoonlijke verhalen van veerkracht. We bieden een volledig dienstenpakket, van het initiële concept en storyboard tot de uiteindelijke montage, met een professionele kwaliteit die de ernst en het belang van je werk respecteert. Met aandacht voor elk detail helpen we organisaties hun meest cruciale informatie over te brengen en een diepere verbinding met hun publiek te smeden. Geïnteresseerd in het ontdekken van wat video voor je kan betekenen? Neem contact op en laten we samen een verhaal creëren dat inspireert en informeert.

Geweldige resultaten behalen en je online zichtbaarheid opschalen met video? Gaan we doen.

Neem contact op

Niels de Groot

Videospecialist

Ik plan graag een gesprek van 30 minuten waarin ik jouw wensen bespreek.

[email protected]

Maak een afspraak

Videoproductie. Goed bekeken.

Meer weten over de mogelijkheden en kosten?

Neem contact op

Over Pro Motion Film

Over ons

Klantcases

Missie

Locaties

Tarieven

Producten

Videoproductie

Videomarketing

Bedrijfsfilm

Promotiefilm

Videocontent

Recruitment video

Testimonial video

Instructiefilm

Aftermovie

Videograaf

Video-editor

Contact & Bedrijfsinfo

Herengracht 420
1017 BZ Amsterdam

+31 (0)20 2333351

[email protected]

KVK: 53122526

BTW-nummer: NL001113213B92