Testo

Testo, een naam die synoniem staat voor innovatie en kwaliteit in meettechnologie. Als wereldleider in de productie en distributie van meetinstrumenten en systemen, heeft Testo sinds 1957 de norm bepaald voor nauwkeurige, betrouwbare en gebruiksvriendelijke meetoplossingen. Gevestigd in het schilderachtige Zwarte Woud in Titisee, straalt het bedrijf de precisie en efficiëntie uit die typerend zijn voor Duitse engineering. Met een sterke aanwezigheid in Nederland sinds 1986, bedient het gepassioneerde team van 40 professionals vanuit Almere dagelijks klanten met hun specifieke meetbehoeften.

Gerealiseerde video's voor Testo

Voor Testo hebben we de praktische toepassingen van hun meetinstrumenten tot leven gebracht. In een serie van drie case video's wordt de Testo 557 in actie getoond, waarbij een professional het instrument gebruikt voor de metingen van een koelinstallatie. Deze video's bieden een diepgaande kijk op het instrument in een real-world scenario, onderstrepend hoe essentieel het is voor technici. Aanvullend hebben we het educatieve aspect van Testo's aanbod versterkt met een reeks van vijf instructievideo's, gericht op het opleiden van studenten in het gebruik van de instrumenten.

Voordelen van instructievideo's voor een organisatie

Instructiefilm laten maken voor je bedrijf? Goed idee. Instructievideo's zijn een krachtige tool voor elke organisatie. Hier zijn enkele onmiskenbare voordelen:

  • Efficiënte kennisoverdracht: Visueel leren versnelt het begripsproces en verbetert het retentievermogen.
  • Consistentie: Iedereen krijgt dezelfde, onveranderde informatie, wat zorgt voor uniformiteit in opleiding en training.
  • Flexibiliteit: Beschikbaar wanneer en waar nodig, zodat men kan leren in eigen tempo.
  • Kostenbesparing: Vermindert de behoefte aan live trainingssessies, bespaart tijd en middelen.
  • Breder bereik: Video's kunnen gemakkelijk worden gedeeld, waardoor een grotere groep mensen bereikt kan worden.
  • Professioneel imago: Goed geproduceerde video's verhogen de waargenomen waarde van een merk of product.

Videoproductie door Pro Motion Film


Het creëren van effectieve videocontent gaat niet alleen over het vastleggen van beelden, maar ook over het vertellen van een verhaal dat resoneert met de kijkers. Pro Motion Film begrijpt dit principe tot in de kern. Van het zorgvuldig uitwerken van een concept tot het naadloos integreren van beelden en geluid, wij zorgen ervoor dat elke video zijn doel bereikt. Met een combinatie van technische expertise en creatieve flair is Pro Motion Film de partner bij uitstek voor elk videoproject. Heb je een idee, een verhaal of een boodschap die je wilt overbrengen? Wij staan klaar om je visie te realiseren. Neem contact op en ontdek wat we samen kunnen creëren.

Review Testo

Erg blij met de resultaten die wereldwijd worden ingezet

Alexandra Göggerle, Marketingcommunicatie, Testo

Wij hebben met Pro Motion Film intussen 3 gebruikersfilms opgenomen. Doel was een authentieke film van monteur naar monteur die zijn werkzaamheden deelt. Tot twee keer toe met regen en storm op een dak gestaan maar Niels en zijn team zijn gewoon doorgegaan. Met veel geduld de monteurs ondersteund in deze niet alledaagse actie. Testo is erg blij met de resultaten die uiteindelijk niet alleen in Nederland maar wereldwijd worden ingezet.

Geweldige resultaten behalen en je online zichtbaarheid opschalen met video? Gaan we doen.

Neem contact op met

Niels de Groot

Videospecialist

Stuur e-mail

Of bel 020 - 233 33 51