TKB

Pro Motion Film is trots om samen te werken met TKB, het vooraanstaande creditmanagementbureau in Amsterdam. Door middel van aantrekkelijke videocontent hebben we TKB geholpen hun zichtbaarheid, merkbeleving en conversie te verhogen. Lees verder om te ontdekken welke video's we hebben gemaakt en hoe bedrijfsvideo's kunnen bijdragen aan jouw succes.

Onze samenwerking met TKB

TKB is een toonaangevend creditmanagementbureau dat zich inzet voor het efficiënt beheren van financiële processen voor bedrijven van elke omvang. Onze samenwerking met TKB heeft geresulteerd in een reeks krachtige video's die de kern van hun diensten weergeven. We hebben een algemene bedrijfsfilm gemaakt die de waarden en visie van TKB belicht, samen met meerdere promotiefilms die dieper ingaan op specifieke diensten die ze aanbieden. Bovendien hebben we een reeks informatieve uitlegvideo's ontwikkeld om klanten te helpen begrijpen hoe TKB hen kan ondersteunen bij hun financiële uitdagingen. Deze video's hebben een prominente plaats op de website van TKB, waar ze worden ingezet op relevante landingspagina's.

Bekijk de case

  • TKB videomarketing case

    Videomarketing voor TKB

    De incassospecialisten van TKB vroegen ons om hun videomarketing handen en voeten te geven. Voor het resultaat kregen we de handjes op elkaar.

De voordelen van bedrijfsvideo's

Bedrijfsvideo's zijn een krachtig hulpmiddel om je boodschap over te brengen en potentiële klanten te overtuigen. Ze bieden een visuele en boeiende manier om je bedrijf te presenteren en zijn bijzonder effectief in het opbouwen van vertrouwen en geloofwaardigheid. De video's die we voor TKB hebben gemaakt, hebben bijgedragen aan hun succes op verschillende manieren:

  • Verbeterde zichtbaarheid: De video's hebben TKB geholpen om op te vallen in de competitieve wereld van creditmanagement. Ze trekken de aandacht van potentiële klanten en zorgen ervoor dat TKB in gedachten blijft.
  • Versterkte merkbeleving: Door hun waarden en missie op een boeiende manier te presenteren, hebben de video's bijgedragen aan het opbouwen van een positieve merkbeleving voor TKB.
  • Verhoogde conversies: De promotiefilms en uitlegvideo's hebben klanten geholpen om beter te begrijpen wat TKB te bieden heeft, wat heeft geleid tot een verhoogde conversie van leads naar klanten.

Videomarketing uitbesteden

Wil je ook profiteren van de voordelen van bedrijfsvideo's? Pro Motion Film staat klaar om je te helpen. Ons ervaren team van videomarketingexperts kan op maat gemaakte videocontent creëren die perfect aansluit bij jouw doelen en doelgroep. Of je nu een bedrijfsfilm, promotiefilms, of uitlegvideo's nodig hebt, we hebben de expertise om je te begeleiden van concept tot creatie.

Laat ons je helpen om jouw verhaal te vertellen en je bedrijf te laten groeien. Neem vandaag nog contact met ons op voor meer informatie over onze videomarketingdiensten. Samen kunnen we jouw merk naar nieuwe hoogten tillen.

Videoproductie branche: Finance

Geweldige resultaten behalen en je online zichtbaarheid opschalen met video? Gaan we doen.

Neem contact op met

Niels de Groot

Videospecialist

Stuur e-mail

Of bel 020 - 233 33 51