Uitblinkers

Bij Uitblinkers in Leiden draait alles om die speciale lach: de kinderlach. Als een unieke tandartspraktijk voor kinderen onderscheidt Uitblinkers zich door een persoonlijke en gespecialiseerde benadering. Hier gaat het niet om de standaard tandartservaring. Uitblinkers is een verwijspraktijk, speciaal opgericht voor kinderen die net dat beetje extra aandacht nodig hebben bij hun tandartsbezoek. Met een combinatie van humor, expertise en een toegewijd team streeft Uitblinkers ernaar om elk tandartsbezoek zo soepel en plezierig mogelijk te maken. Van specifieke problemen zoals kaaskiezen of een gevallen tand tot unieke uitdagingen met de tongriem, het team van Uitblinkers is toegerust om elk kind die bijzondere zorg te bieden die het verdient.

Gerealiseerde video's voor Uitblinkers

Om kinderen en hun ouders te helpen bij de dagelijkse mondverzorging, hebben we voor Uitblinkers een reeks van 7 instructievideo's geproduceerd. Elke video, gepresenteerd door een vriendelijke tandartsassistent, belicht een specifiek aspect van tandverzorging. Van de technieken voor elektrisch poetsen tot de nuances van het poetsen met een beugel, van traditioneel handpoetsen tot het zorgvuldig poetsen van de tandjes van een klein kind: elke video biedt heldere, kindvriendelijke instructies en tips.

Voordelen van instructievideo's voor een organisatie

Wil je ook een instructiefilm laten maken? Instructievideo's kunnen een gamechanger zijn voor organisaties, vooral voor specialistische diensten zoals Uitblinkers. Enkele van de vele voordelen zijn:

  • Engagement: Video's zijn boeiend en kunnen complexe informatie op een begrijpelijke en aantrekkelijke manier overbrengen.
  • Bereik: Ze kunnen gemakkelijk worden gedeeld op sociale media, websites en via e-mail, waardoor het bereik wordt vergroot.
  • Consistentie: Zorgt ervoor dat elke kijker dezelfde kwaliteitsinformatie ontvangt.
  • Kostenbesparing: Vermindert de noodzaak van persoonlijke instructies en bespaart daardoor tijd en middelen.
  • Gemak: Kijkers kunnen de video's bekijken wanneer het hen uitkomt, zo vaak als ze willen.
  • Merkversterking: Goed geproduceerde video's kunnen de waargenomen waarde en professionaliteit van een merk versterken.

Videoproductie door Pro Motion Film

Het vertellen van een verhaal door middel van video vereist zowel technische vaardigheid als creatief inzicht. Bij Pro Motion Film combineren we deze elementen om meeslepende videocontent te creƫren die doelgroepen raakt en betrokken houdt. Of het nu gaat om instructievideo's, promotiemateriaal of verhalende content, we benaderen elk project met passie en precisie. Elk verhaal is uniek, en we zijn hier om dat verhaal te helpen vertellen. Heb je een visie die je wilt omzetten in bewegende beelden? Wij staan klaar om het te realiseren. Neem vandaag nog contact op om de mogelijkheden te bespreken.

Geweldige resultaten behalen en je online zichtbaarheid opschalen met video? Gaan we doen.

Neem contact op

Niels de Groot

Videospecialist

Ik plan graag een gesprek van 30 minuten waarin ik jouw wensen bespreek.

[email protected]

Maak een afspraak

Videoproductie. Goed bekeken.

Meer weten over de mogelijkheden en kosten?

Neem contact op

Over Pro Motion Film

Over ons

Klantcases

Missie

Locaties

Tarieven

Producten

Videoproductie

Videomarketing

Bedrijfsfilm

Promotiefilm

Videocontent

Recruitment video

Testimonial video

Instructiefilm

Aftermovie

Videograaf

Video-editor

Contact & Bedrijfsinfo

Herengracht 420
1017 BZ Amsterdam

+31 (0)20 2333351

[email protected]

KVK: 53122526

BTW-nummer: NL001113213B92