Vivium Zorggroep

Vivium Zorggroep is een bekende naam in de zorgsector, gewijd aan het leveren van hoogwaardige zorgdiensten aan ouderen in diverse gemeenten, waaronder Blaricum, Laren, Huizen, Weesp, Bussum en Amsterdam. Als Pro Motion Film voelen we ons vereerd dat we hebben mogen samenwerken met Vivium Zorggroep om hun verhaal te vertellen en hun inzet voor de zorg in beeld te brengen.

Welke video's we voor ze hebben gemaakt

Voor Vivium Zorggroep hebben we meerdere videoseries geproduceerd die de diversiteit en de kwaliteit van hun dienstverlening weerspiegelen. Een opvallende reeks promotiefilms heeft de vestigingen in Blaricum, Laren, Huizen, Weesp, Bussum en Amsterdam in de schijnwerpers gezet. Deze films geven een warm welkom en bieden een visuele rondleiding door de prachtige locaties, waardoor potentiële bewoners en hun families een voorproefje krijgen van de gastvrijheid en zorg die hen te wachten staat.

Daarnaast hebben we een reeks "Werken-bij Vivium" video's gemaakt, waarin verschillende medewerkers van Vivium worden geïnterviewd over hun ervaringen op de werkvloer. Deze video's bieden een authentieke kijk op het werken bij Vivium en dragen bij aan het aantrekken van getalenteerde professionals die willen bijdragen aan de zorggemeenschap van Vivium Zorggroep.

Wat heb je aan promotievideo's?

Promotievideo's bieden een breed scala aan voordelen voor organisaties zoals Vivium Zorggroep. Allereerst kunnen ze complexe informatie op een eenvoudige en aansprekende manier overbrengen. In het geval van Vivium helpen de promotiefilms potentiële bewoners en hun families om een diepgaand begrip te krijgen van de zorgdiensten en de levenskwaliteit die Vivium biedt. Dit resulteert in een hogere betrokkenheid en interesse in hun voorzieningen.

Bovendien creëren promotiefilms een emotionele connectie met het publiek. Ze raken de harten van kijkers door middel van visuele verhalen en menselijke emoties. Dit vergroot de geloofwaardigheid en het vertrouwen in de organisatie, wat cruciaal is in de zorgsector.

Daarnaast versterken promotiefilms de merkidentiteit en het imago van een organisatie. Ze tonen de waarden en de missie van de organisatie op een tastbare manier, wat potentiële bewoners en medewerkers aanspreekt die op zoek zijn naar een organisatie die hun normen en waarden deelt.

Videoproductie uitbesteden

Wil je ook de kracht van promotiefilms benutten om je boodschap over te brengen en je doelgroep te bereiken? Pro Motion Film staat klaar om je te helpen. Met uitgebreide ervaring in videoproductie kunnen we je ondersteunen bij het creëren van boeiende en effectieve promotiefilms die impact hebben.

Neem vandaag nog contact met ons op voor meer informatie over onze diensten en hoe we je kunnen helpen bij het produceren van overtuigende videocontent. Samen kunnen we je merk laten opvallen en je verhaal vertellen op een manier die mensen raakt en inspireert.

Videoproductie branche: Zorg

Geweldige resultaten behalen en je online zichtbaarheid opschalen met video? Gaan we doen.

Neem contact op met

Niels de Groot

Videospecialist

Stuur e-mail

Of bel 020 - 233 33 51