VNG International

Bij Pro Motion Film koesteren we elke kans om verhalen te vertellen die er echt toe doen. Een van onze meest inspirerende samenwerkingen was met VNG International, een organisatie die zich inzet voor democratische ontwikkeling wereldwijd. Samen hebben we een serie van vijf interviewvideo's geproduceerd die deel uitmaken van een educatief programma voor lokale overheden in Tunesië en Algerije. Hier ontdek je hoe onze video's een wereld van verschil maken.

Welke video's we voor ze hebben gemaakt

In opdracht van VNG International hebben we een reeks van vijf interviewvideo's geproduceerd, die dienen als kern van een educatief programma voor lokale overheden in Tunesië en Algerije. Deze video's fungeren als krachtige e-learning modules die lokale ambtenaren voorzien van waardevolle inzichten en praktische kennis.

De interviews richten zich op een essentieel onderwerp: hoe burgers betrokken kunnen worden bij democratische besluitvorming door lokale overheden. Om dit te belichten, hebben we deskundigen verbonden aan de gemeente Amsterdam en de gemeente Haarlem geïnterviewd. Zij delen hun diepgaande kennis, bewezen aanpakken en waardevolle inzichten. Deze video's fungeren als bruggenbouwers, waarmee lokale overheden in het buitenland kunnen leren van de succesverhalen en ervaringen van Nederlandse gemeenten.

Bekijk de case

Wat heb je aan goede videocontent?

Goede videocontent is een onmisbaar hulpmiddel voor organisaties die impact willen creëren. Hier zijn enkele voordelen:

Educatieve kracht: Video's kunnen complexe concepten op een begrijpelijke manier uitleggen. Ze maken leren efficiënter en effectiever.

Grenzeloze toegankelijkheid: Video's kunnen overal en altijd worden bekeken, waardoor kennis en informatie wereldwijd beschikbaar worden.

Emotionele impact: Video's kunnen emoties oproepen en een diepgaande verbinding tot stand brengen tussen de boodschap en het publiek.

Vertrouwen en autoriteit: Goede videocontent toont expertise en autoriteit op een bepaald gebied, waardoor geloofwaardigheid wordt opgebouwd.

Videocontent productie uitbesteden

Als je wilt profiteren van de kracht van videocontent, staan wij klaar om je te helpen. Videoproductiebedrijf Pro Motion Film heeft ruime ervaring in het creëren van overtuigende videocontent die jouw verhaal tot leven brengt. Neem vandaag nog contact met ons op voor meer informatie over hoe we jouw boodschap kunnen versterken en wereldwijd verspreiden via effectieve videocontent.

Videoproductie branche: Overheid

Geweldige resultaten behalen en je online zichtbaarheid opschalen met video? Gaan we doen.

Neem contact op met

Niels de Groot

Videospecialist

Stuur e-mail

Of bel 020 - 233 33 51