Wij zijn JONG

Wij zijn JONG is niet zomaar een organisatie; het is een toegewijde groep professionals die geloven in de kracht van begeleiding en ondersteuning voor kinderen en jongeren. Hun inzet reikt verder dan de muren van hun kantoren, omdat ze actief samenwerken met verschillende belanghebbenden om de levens van kinderen te verrijken. Deze samenwerkingen vormen het hart van hun missie.

Welke video's we voor ze hebben gemaakt

Onze samenwerking met Wij zijn JONG heeft geresulteerd in drie korte documentaires die de menselijke kant van deze organisatie benadrukken. In deze video's gaan collega's met elkaar in gesprek, delen ze hun persoonlijke verhalen en leren ze elkaar beter kennen. Deze documentaires werden oorspronkelijk gemaakt voor een interne campagne binnen Wij zijn JONG, met als doel de teamleden dichter bij elkaar te brengen en een gevoel van gemeenschap te bevorderen.

De impact van deze documentaires was onmiddellijk merkbaar. Collega's begonnen elkaar op een dieper niveau te begrijpen en te waarderen, wat leidde tot een versterking van de teamdynamiek. Ze ontdekten gedeelde waarden en doelen en werden geïnspireerd door elkaars verhalen.

Maar de waarde van deze documentaires ging verder dan de interne sfeer van Wij zijn JONG. Ze dienden ook als een krachtig hulpmiddel om nieuw talent aan te trekken. Potentiële medewerkers kregen de kans om de mensen achter de organisatie te leren kennen en de bedrijfscultuur te begrijpen. Hierdoor werden niet alleen professionals aangetrokken tot een baan, maar ook tot een missie om jongeren te ondersteunen en te begeleiden.

Bekijk hier de case

  • Videomarketing Wij zijn JONG

    Interviewserie voor Wij zijn JONG

    Wij zijn JONG vroeg ons om video’s te maken voor intern gebruik. Achteraf bleken die ook heel geschikt voor recruitmentdoeleinden. Bekijk de case.

Wat heb je aan interview video's?

Interviewvideo's in de vorm van een documentaire zijn meer dan alleen gesprekken; ze hebben tal van voordelen:

  • Verbinding: Ze bevorderen begrip en empathie tussen teamleden, wat leidt tot sterkere relaties en betere samenwerking.
  • Cultuur: Ze onthullen de menselijke kant van een organisatie en trekken professionals aan die passen bij de missie en waarden.
  • Authenticiteit: Ze bieden een authentiek beeld van de mensen achter de organisatie, wat vertrouwen opbouwt bij stakeholders.
  • Werving: Ze fungeren als krachtige wervingshulpmiddelen, waardoor talenten worden aangetrokken die zich kunnen identificeren met de organisatie.

Videoproductie uitbesteden

Als je geïnspireerd bent door het succesverhaal van Wij zijn JONG en de impact van interviewvideo's wilt benutten, staan we klaar om je te helpen. Pro Motion Film heeft de expertise en creativiteit om verhalen tot leven te brengen op een manier die mensen raakt. Neem contact op voor meer informatie.

Videoproductie branche: Zorg

Ik kan ze van harte aanbevelen voor video-opdrachten

Saskia Withoos, Communicatie-adviseur, Wij zijn JONG

Het is fijn samenwerken met Pro Motion Film. Een goede gesprekspartner om onze ideeën vanuit marketing en communicatie te realiseren. Positief kritisch, strak in planning, goede kwaliteit, nette prijs en komt afspraken na. Ik kan ze van harte aanbevelen voor video-opdrachten.

Geweldige resultaten behalen en je online zichtbaarheid opschalen met video? Gaan we doen.

Neem contact op met

Niels de Groot

Videospecialist

Stuur e-mail

Of bel 020 - 233 33 51