MakiKookt! - Gevulde shiitake

Opzet van deze video

Altijd willen weten hoe je gevulde shiitake maakt? Yakult helpt je. Met deze videoserie heeft Yakult leuke branded content in handen. Hun doelgroep kan hier letterlijk van smullen. De Japanse Makiko legt de kijker in deze video stapsgewijs uit hoe je het gerecht klaarmaakt.

We hebben de video met twee camera's opgenomen, zodat je continue een wijdt beeld hebt met Makiko, en gelijktijdig close-ups van de verschillende handelingen. Dit maakt de video dynamisch om naar te kijken.

Eigen medewerker presenteert

Het is niet zo dat voor deze video speciaal iemand is gecast. Makiko werkt al jaren bij Yakult. In dit geval is er dus een serie rondom haar persoon en kookkunsten heen bedacht. Leuk gevonden! Dit maakt de video's extra authentiek.

Kookvideo's zijn "hot"

Mensen houden ervan om naar how-to video's te kijken. Handig wanneer je het zelf wilt kunnen, en geen zin hebt om hier een heel boek over te lezen.

Klant:
Yakult

De kracht van videoproductiebedrijf Pro Motion Film

Goed bekeken

We werken altijd met een klein en flexibel team voor de beste vibe tijdens het filmen. En dat zie je aan het eindproduct. Dat het plezier en de trots eraf spatten.

Want dat is wat jouw doelgroep overtuigt: eerlijkheid.

Met gevoel

Oprecht enthousiasme. Eigenheid. Met gevoel vastgelegd en zo gemonteerd dat beeld en muziek ritmisch in elkaar grijpen.

Vraag vrijblijvend een offerte aan. Wij nemen binnen een werkdag contact op!