Meet the team - Bart-Jan en Sionah

Samenvatting van deze video

Deze interne communicatievideo van Etage 0 draait om twee collega's die zich wagen aan een komische uitdaging. Ze worden geconfronteerd met bizarre stellingen en moeten kiezen tussen optie A of B. Wat deze video echt speciaal maakt, is dat ze ook nog eens reageren op elkaars keuzes, wat leidt tot grappige en onverwachte situaties. Laten we wat dieper ingaan op de bruisende inhoud van deze video.

Over Etage 0

Etage 0 is een vooraanstaand uitzendbureau gevestigd in Amsterdam, gespecialiseerd in het aanleveren van de beste professionals op het gebied van Know Your Customer (KYC), compliance en finance. Met een indrukwekkende staat van dienst en een diepgaand begrip van de markt werken we nauw samen met onze klanten om op maat gemaakte personeelsoplossingen te bieden die voldoen aan jouw specifieke behoeften. Bij Etage 0 zetten we ons in voor het aantrekken, plaatsen en behouden van toptalent.

Wat heb je aan interne communicatievideo's?

Interne communicatievideo's zijn een krachtig middel om de betrokkenheid en samenwerking binnen een organisatie te bevorderen. Ze bieden een meeslepende manier om informatie te delen en tegelijkertijd de teamgeest te versterken. De video waarin collega's reageren op absurde stellingen en elkaars keuzes bespreken, belichaamt de creatieve en amusante benadering van interne communicatie. Dit bevordert niet alleen teambuilding, maar draagt ook bij aan een positieve werkomgeving waarin jij je gehoord en gewaardeerd voelt.

Videoproductie uitbesteden

Bij Pro Motion Film begrijpen we de waarde van effectieve interne communicatievideo's. Ons ervaren team van videoproductieprofessionals staat klaar om jou te helpen bij het creëren van boeiende en op maat gemaakte videocontent. Of het nu gaat om het verbeteren van interne training, het stimuleren van teambuilding of het versterken van jouw bedrijfscultuur, wij beschikken over de expertise en creativiteit om jouw visie tot leven te brengen. Neem vandaag nog contact met ons op voor meer informatie over hoe Pro Motion Film jouw interne communicatie kan transformeren.

Klant:
Etage 0
Categorie:
Videocontent, Videoserie

Geweldige resultaten behalen en je online zichtbaarheid opschalen met video? Gaan we doen.

Neem contact op met

Niels de Groot

Videospecialist

Stuur e-mail

Of bel 020 - 233 33 51

Videoproductiebedrijf Pro Motion Film

12+ jaar ervaring

1200+ video's geproduceerd

200+ opdrachtgevers