Meet the team - Jilll en Frank

Samenvatting van deze video

In deze interne communicatievideo van Etage 0 draait het om twee collega's die zich wagen aan een knotsgekke uitdaging. Ze worden geconfronteerd met bizarre stellingen en moeten kiezen tussen optie A of B. Wat deze video echt speciaal maakt, is dat ze ook nog eens reageren op elkaars keuzes, wat zorgt voor humoristische en onverwachte situaties. Laten we eens dieper ingaan op de levendige inhoud van deze video.

Over Etage 0

Etage 0 is een gerenommeerd uitzendbureau gevestigd in Amsterdam, gespecialiseerd in het leveren van de allerbeste professionals op het gebied van Know Your Customer (KYC), compliance en finance. Met een indrukwekkende staat van dienst en een diepgaand begrip van de markt, werken we nauw samen met onze klanten om op maat gemaakte personeelsoplossingen te bieden die aan jouw specifieke behoeften voldoen. Bij Etage 0 zetten we ons in voor het aantrekken, plaatsen en behouden van top talent.

Wat heb je aan interne communicatievideo's?

Interne communicatievideo's vormen een krachtig hulpmiddel om betrokkenheid en samenwerking binnen een organisatie te stimuleren. Ze bieden een meeslepende manier om informatie te delen en tegelijkertijd de teamspirit te versterken. De video waarin collega's reageren op absurde stellingen en elkaars keuzes bespreken, belichaamt de creatieve en plezierige benadering van interne communicatie. Dit niet alleen bevordert teambuilding, maar draagt ook bij aan een positieve werkomgeving waarin jij je gehoord en gewaardeerd voelt.

Videoproductie uitbesteden

Bij Pro Motion Film begrijpen we de waarde van effectieve interne communicatievideo's. Ons team van ervaren videoproductieprofessionals staat klaar om jou te assisteren bij het creëren van boeiende en op maat gemaakte videocontent. Of het nu gaat om het verbeteren van interne training, het stimuleren van teambuilding of het versterken van jouw bedrijfscultuur, wij beschikken over de expertise en creativiteit om jouw visie tot leven te brengen. Neem vandaag nog contact met ons op voor meer informatie over hoe Pro Motion Film jouw interne communicatie kan transformeren.

Klant:
Etage 0
Categorie:
Videocontent, Videoserie

Geweldige resultaten behalen en je online zichtbaarheid opschalen met video? Gaan we doen.

Neem contact op met

Niels de Groot

Videospecialist

Stuur e-mail

Of bel 020 - 233 33 51

Videoproductiebedrijf Pro Motion Film

12+ jaar ervaring

1200+ video's geproduceerd

200+ opdrachtgevers