Mini docu Wij zijn JONG - Jaco en Lorette

Samenvatting van deze video

In deze documentaire video worden we meegenomen in een openhartig gesprek tussen twee sleutelfiguren van Wij zijn JONG: Jaco Donselaar en Lorette Hilderbrand. Jaco, die onlangs toetrad als voorzitter van het bestuur, is nieuwsgierig naar de dagelijkse gang van zaken en zoekt inzicht in de organisatie door Lorette's ogen. Lorette, met een indrukwekkende 35-jarige loopbaan bij Wij zijn JONG, vertelt over haar begin als verpleegster met een passie voor kinderzorg. Ze deelt waardevolle inzichten over hoe de organisatie in de loop der jaren is veranderd, met name de toegenomen betrokkenheid van ouders.

De documentaire belicht ook de uitdagingen waarmee ze worden geconfronteerd, zoals het aanhoudende personeelstekort, en hoe dit hun teams beïnvloedt. De noodzaak om behendig en creatief te zijn in het oplossen van deze problemen wordt duidelijk. Jaco geeft verder inzicht in zijn dagelijkse taken, waaronder diverse interne en externe vergaderingen, en initiatieven om branchebrede problemen aan te pakken. Door hun gesprek krijgen kijkers een diepgaand inzicht in de innerlijke werking van Wij zijn JONG en de toewijding van haar teamleden.

Over de opdrachtgever

Wij zijn JONG, beter bekend als JeugdOntwikkeling Nederland Groep, is een organisatie die zich inzet voor de groei en ontwikkeling van jonge mensen, van geboorte tot 21 jaar. Met vier verschillende divisies, elk gespecialiseerd in een uniek aspect van jeugdontwikkeling, streeft Wij zijn JONG ernaar om een holistische benadering te bieden. Het is hun missie om samen te werken met onderwijs, gemeenten en jeugdhulp om ervoor te zorgen dat elk kind en elke jongere de kans krijgt om te schitteren.

  • Videomarketing Wij zijn JONG

    Interviewserie voor Wij zijn JONG

    Wij zijn JONG vroeg ons om video’s te maken voor intern gebruik. Achteraf bleken die ook heel geschikt voor recruitmentdoeleinden. Bekijk de case.

Wat heb je aan dit soort video's?

Documentaire video's zoals deze bieden niet alleen een inkijkje in het werk van organisaties zoals Wij zijn JONG, maar ze zijn ook een bron van inspiratie en bewustwording. Ze brengen reële verhalen en ervaringen tot leven, waardoor kijkers zich kunnen inleven en verbinden met de boodschap. Deze video's kunnen aanzetten tot actie, of het nu gaat om steun bieden, zich vrijwillig aanmelden of gewoonweg het bewustzijn vergroten over de cruciale rol van jeugdontwikkeling in onze samenleving.

Ik kan ze van harte aanbevelen voor video-opdrachten

Saskia Withoos, Communicatie-adviseur, Wij zijn JONG

Het is fijn samenwerken met Pro Motion Film. Een goede gesprekspartner om onze ideeën vanuit marketing en communicatie te realiseren. Positief kritisch, strak in planning, goede kwaliteit, nette prijs en komt afspraken na. Ik kan ze van harte aanbevelen voor video-opdrachten.

Videoproductie uitbesteden

Een krachtige video zoals deze komt niet zomaar tot stand. Het vereist expertise, vakmanschap en een diep begrip van de boodschap die je wilt overbrengen. Pro Motion Film is gespecialiseerd in het creëren van dergelijke meeslepende visuele verhalen. Of je nu een bedrijf, non-profitorganisatie of individu bent, we helpen je graag om je verhaal op een impactvolle manier te vertellen. Ben je geïnteresseerd in het laten maken van een video of wil je meer weten over onze diensten? Neem gerust contact op voor meer informatie.

Categorie:
Mini-docu

Geweldige resultaten behalen en je online zichtbaarheid opschalen met video? Gaan we doen.

Neem contact op met

Niels de Groot

Videospecialist

Stuur e-mail

Of bel 020 - 233 33 51

✅ 12+ jaar ervaring

✅ 1400+ video's geproduceerd

✅ 250+ opdrachtgevers

Videomarketing cases

Pro Motion Film helpt je het maximale uit je videomarketing te halen. In onze klantcases laten we zien hoe we dat doen.

Pro Motion Film Videotrajecten

Wij helpen jou aan de ideale mix video's om je bedrijf naar een hoger niveau te tillen.

I High-End Videoproductie

eenmalige productie

✅ Filmen en editen van 1 video

✅ Script schrijven - jij, wij of samen

Extra opties:

Videostrategie & format

Extra video's voor social

Videographics in eigen huisstijl

YouTube-optimalisatie

Ondertiteling

Video in meerdere talen

Vraag meer informatie aan

II High-End Videocampagne

serie video's

✅ Filmen en editen van een serie video's

✅ Scripts schrijven - jij, wij of samen

✅ Videostrategie & format

✅ Extra video's voor social

Extra opties:

Videographics in eigen huisstijl

YouTube-optimalisatie

Ondertiteling

Video in meerdere talen

Vraag meer informatie aan

III Next Level Videomarketing

jaartraject

Ieder kwartaal nieuwe video's

✅ Scripts schrijven - jij, wij of samen

✅ Videostrategie & format

✅ Extra video's voor social

✅ Videographics in eigen huisstijl

✅ YouTube-optimalisatie

Extra opties:

Ondertiteling

Video in meerdere talen

Next Level Videomarketing programma