Niet fijn samenwerken met collega

Samenvatting van deze video

De video 'hoe corrigeer je ongewenst gedrag bij kinderen' is een inzichtelijke gids over het aanpakken van ongewenste gedragingen bij kinderen. In plaats van constant ongewenst gedrag te corrigeren, wordt voorgesteld minder regels te hanteren. De kernboodschap? Versterk positief gedrag en zet jezelf neer als een rolmodel, of "voorleven". Dit gaat verder dan simpele interacties; het omvat hoe je communiceert met collega's, omgaat met materialen en je houding tegenover het milieu. Scholen hebben regels, maar het levendig voorbeelden van deze regels is net zo essentieel. In plaats van te focussen op het negatieve, wordt voorgesteld positief gedrag te belonen en te complimenteren.

Over Albeda

Albeda is een toonaangevend educatief instituut dat zich inzet voor hoogwaardig en innovatief onderwijs. Met een breed scala aan cursussen en opleidingen streeft Albeda ernaar studenten voor te bereiden op de uitdagingen van de moderne wereld. Van techniek tot zorg, van horeca tot bedrijfskunde, Albeda staat garant voor kwaliteit, inclusiviteit en een focus op de toekomst.

  • Uitlegvideos Albeda

    Serie uitlegvideo's voor Albeda

    Albeda moderniseerde via Pro Motion Film onderwijsmateriaal met inleidende en verdiepende video's over interactievaardigheden. Bekijk hier het resultaat.

Wat heb je aan dit soort video's?

Dergelijke video's zijn essentieel voor het verdiepen van kennis en het verkrijgen van praktisch inzicht. Ze dienen niet alleen als aanvullende lesstof, maar ook als een bron van inspiratie en reflectie. Voor studenten die zich voorbereiden op een carrière in onderwijs, zorg of elke andere sector waar interactie met kinderen centraal staat, biedt deze video waardevolle inzichten over gedragsmanagement. Door het gebruik van dergelijke video's in de digitale leeromgeving worden studenten aangemoedigd om kritisch na te denken, te discussiëren en hun eigen methoden en technieken te ontwikkelen.

Videoproductie uitbesteden

Wil je ook boeiende en educatieve content creëren die een impact maakt? Pro Motion Film kan helpen. Met een team van ervaren videografen, editors en content creators zijn we uitgerust om video's te produceren die informeren, inspireren en boeien. Of het nu gaat om educatieve content, bedrijfsvideo's of promotiefilms, we hebben de expertise in huis om jouw visie tot leven te brengen. Videocontent is een krachtig medium om jouw boodschap over te brengen. Wil je meer weten over hoe we jou kunnen ondersteunen bij het creëren van hoogwaardige videocontent? Neem dan contact op voor meer informatie.

Review Albeda

Stuurde ons bij wanneer dit belangrijk was voor de kwaliteit van de kennisclips

Erna de Wolff, Onderwijskundige, Albeda

Albeda College heeft Pro Motion film gevraagd om een serie kennisclips op te nemen. Wij zijn heel erg tevreden over de manier waarop dit is gegaan. Niels dacht heel goed met ons mee, gaf feedback op de scripts die we schreven en stuurde ons bij wanneer dit belangrijk was voor de kwaliteit van de kennisclips.

Klant:
Albeda
Categorie:
Interview, Videoserie

Geweldige resultaten behalen en je online zichtbaarheid opschalen met video? Gaan we doen.

Neem contact op met

Niels de Groot

Videospecialist

Stuur e-mail

Of bel 020 - 233 33 51

Videoproductiebedrijf Pro Motion Film

12+ jaar ervaring

1200+ video's geproduceerd

200+ opdrachtgevers