Ongewenst gedrag corrigeren

Samenvatting van deze video

Docent Joran legt op een toegankelijke manier uit hoe je het beste om kunt gaan met het ongewenste gedrag van kinderen, en waarom het versterken van positief gedrag misschien nog wel waardevoller is. In de video komen essentiële punten naar voren zoals het belang van voorleven, het stellen van grenzen, en het verschil tussen regels en sociale normen.

Over Albeda

Albeda is een toonaangevende onderwijsinstelling die zich richt op het bieden van kwalitatieve en innovatieve opleidingen. De digitale leeromgeving van Albeda is speciaal ontworpen om studenten een moderne en interactieve leerervaring te bieden. Met een breed scala aan cursussen en programma's, streeft Albeda ernaar om studenten niet alleen kennis te laten opdoen, maar ook praktische vaardigheden en een diepgaand inzicht in diverse onderwerpen.

  • Uitlegvideos Albeda

    Serie uitlegvideo's voor Albeda

    Albeda moderniseerde via Pro Motion Film onderwijsmateriaal met inleidende en verdiepende video's over interactievaardigheden. Bekijk hier het resultaat.

Wat heb je aan dit soort video's?

Het digitale tijdperk waarin we leven biedt oneindige mogelijkheden voor leren en groeien. Video's zoals deze zijn een perfect voorbeeld van hoe complexe onderwerpen op een begrijpelijke en boeiende manier gepresenteerd kunnen worden. Door visueel te leren, kunnen studenten concepten sneller begrijpen en onthouden. Deze video's zijn niet alleen informatief, maar ook boeiend, waardoor ze de aandacht van de student vasthouden en een dieper begrip van het onderwerp bevorderen. Het toevoegen van deze video's aan de digitale leeromgeving zorgt voor een rijkere en meer gevarieerde leerervaring.

Videoproductie uitbesteden

Pro Motion Film is dé partner voor het creëren van pakkende en professionele video's. Of het nu gaat om educatieve video's, bedrijfspresentaties, of promotionele content, ons team van experts staat klaar om jouw visie tot leven te brengen. Met jarenlange ervaring in de branche, hebben we de kennis en vaardigheden om video's te produceren die niet alleen visueel aantrekkelijk zijn, maar ook de boodschap effectief overbrengen. Wil je meer weten over hoe we kunnen helpen? Neem contact met ons op voor meer informatie en ontdek de mogelijkheden van videoproductie met Pro Motion Film.

Review Albeda

Stuurde ons bij wanneer dit belangrijk was voor de kwaliteit van de kennisclips

Erna de Wolff, Onderwijskundige, Albeda

Albeda College heeft Pro Motion film gevraagd om een serie kennisclips op te nemen. Wij zijn heel erg tevreden over de manier waarop dit is gegaan. Niels dacht heel goed met ons mee, gaf feedback op de scripts die we schreven en stuurde ons bij wanneer dit belangrijk was voor de kwaliteit van de kennisclips.

Klant:
Albeda
Categorie:
Interview, Videoserie

Geweldige resultaten behalen en je online zichtbaarheid opschalen met video? Gaan we doen.

Neem contact op met

Niels de Groot

Videospecialist

Stuur e-mail

Of bel 020 - 233 33 51

Videoproductiebedrijf Pro Motion Film

12+ jaar ervaring

1200+ video's geproduceerd

200+ opdrachtgevers