Op zoek naar de groeiformule van Robert van Zanten - NCOI Groep

Samenvatting van deze video

In deze aflevering van "Op zoek naar de Groeiformule" duiken we diep in het ondernemersverhaal van Robert van Zanten, de visionaire leider achter Salta Group, voorheen bekend als NCOI Group. Robert's groeiformule is gebaseerd op drie kernwaarden: ambitie, discipline en behulpzaamheid. Hij benadrukt het belang van doorzettingsvermogen, ook als dingen niet leuk zijn. Robert deelt ook zijn uitdagingen bij het leiden van een groeiend bedrijf, zoals het vinden van de juiste mensen en het aanpassen van zijn leiderschapsstijl aan verschillende groeifasen. Hij onderstreept het belang van focus, het hebben van een onderscheidend aanbod en het belang van uitvoering.

Over de opdrachtgever

nlgroeit is een platform dat Nederlandse ondernemers ondersteunt en inspireert in hun groeireis. Door middel van interviews, webinars en evenementen, zoals de YouTube serie "Op zoek naar de Groeiformule", biedt nlgroeit waardevolle inzichten, kennis en connecties om bedrijven te helpen hun volledige potentieel te bereiken.

Wat heb je aan dit soort video's?

Het kijken naar dit soort video's kan ondernemers een voorsprong geven in een competitieve markt. Door te leren van de ervaringen, successen en tegenslagen van gevestigde leiders zoals Robert van Zanten, kunnen kijkers strategieën en inzichten opdoen die direct toepasbaar zijn op hun eigen onderneming. Bovendien kunnen deze interviews dienen als inspiratie, motivatie en als een middel om je netwerk en kennisbasis uit te breiden.

Videoproductie uitbesteden

Als het gaat om het creëren van impactvolle en professioneel uitziende video's zoals deze, is het uitbesteden van videoproductie een slimme zet. Pro Motion Film heeft een bewezen trackrecord in het produceren van hoogwaardige bedrijfsvideo's die boeien en converteren. Ons team van experts neemt de tijd om je doelen en visie te begrijpen, om vervolgens een video te produceren die daar perfect op aansluit. Ben je geïnteresseerd in het verheffen van je merkverhaal met een boeiende video? Neem dan contact op voor meer informatie.

  • Interviewseries voor nlgroeit

    Interviewseries voor nlgroeit

    We filmden 3 interviews voor ondernemersorganisatie nlgroeit. Benieuwd hoe we 3 video’s lieten groeien naar 12 stuks? Bekijk de case.

Klant:
nlgroeit

Geweldige resultaten behalen en je online zichtbaarheid opschalen met video? Gaan we doen.

Neem contact op met

Niels de Groot

Videospecialist

Stuur e-mail

Of bel 020 - 233 33 51

Videoproductiebedrijf Pro Motion Film

12+ jaar ervaring

1200+ video's geproduceerd

200+ opdrachtgevers