Opleiding Verpleegkunde

Samenvatting van deze video

In deze promotievideo, geproduceerd door Pro Motion Film, nemen we je mee naar Nova College, waar Hannah, een tweedejaars verpleegkunde student, je een boeiende rondleiding geeft. Ze deelt haar persoonlijke ervaringen en inzichten over de opleiding, en hoe deze haar voorbereidt op een uitdagende toekomst in de zorgsector.

Review Nova College

Het resultaat mag er wezen :)

Marjan Dirkse, Communicatieadviseur, Nova College

Heel blij met de professionele aanpak van Pro Motion Film! We hebben met hen een serie filmpjes gemaakt 'Een dagje mee met... '. Ze hebben met ons meegedacht en ze weten goed wat wel en niet werkt. Heel fijn en het resultaat mag er wezen :)

Over Nova College

Nova College is een vooraanstaande onderwijsinstelling die zich inzet voor het vormen van de zorgprofessionals van morgen. Met een rijke geschiedenis en een toewijding aan kwalitatief onderwijs, is Nova College de ideale plek voor aspirant-verpleegkundigen om hun vaardigheden te ontwikkelen en te bloeien.

Wat heb je aan een promotiefilm?

Een promotiefilm biedt een scala aan voordelen voor zowel onderwijsinstellingen als studenten. Het stelt scholen zoals Nova College in staat om potentiële studenten een authentiek kijkje achter de schermen te geven, waardoor ze zich kunnen identificeren met de campus, de faciliteiten en de academische cultuur. Dit bevordert de betrokkenheid en het vertrouwen van aspirant-studenten. Bovendien kan een effectieve promotiefilm, zoals deze, de unieke kenmerken en voordelen van de opleidingen van Nova College in de schijnwerpers zetten, waardoor het voor studenten gemakkelijker wordt om een weloverwogen beslissing te nemen over hun studiekeuze.

Videoproductie uitbesteden

Bij Pro Motion Film begrijpen we het belang van het overbrengen van uw boodschap in een boeiende en overtuigende video. Met jarenlange ervaring in het produceren van hoogwaardige promotiefilms, staan we klaar om jouw visie tot leven te brengen. Of het nu gaat om het in beeld brengen van uw onderwijsinstelling, zoals Nova College, of het vertellen van het verhaal van getalenteerde studenten zoals Hannah, wij beschikken over de expertise en creativiteit om je boodschap krachtig over te brengen.

Wil je meer weten over hoe Pro Motion Film jouw school of organisatie kan helpen met het creëren van impactvolle promotiefilms? Neem vandaag nog contact met ons op voor een vrijblijvend gesprek.

Geweldige resultaten behalen en je online zichtbaarheid opschalen met video? Gaan we doen.

Neem contact op met

Niels de Groot

Videospecialist

Stuur e-mail

Of bel 020 - 233 33 51

Videoproductiebedrijf Pro Motion Film

12+ jaar ervaring

1200+ video's geproduceerd

200+ opdrachtgevers