Origin story

Samenvatting van deze video

In het hart van Den Haag staat een iconisch monument: het Vredespaleis. Maar wat schuilt er achter die majestueuze muren? Deze video onthult het verhaal van het Permanent Hof van Arbitrage (PCA), gehuisvest in dit prachtige bouwwerk. Sinds de oprichting tijdens de Haagse Vredesconferentie in 1899 heeft het PCA als missie om wereldwijde geschillen tussen staten vreedzaam op te lossen.

Over de opdrachtgever

Het Permanent Hof van Arbitrage, gevestigd in het Vredespaleis, is de oudste internationale organisatie in Den Haag. Vanaf het begin is het hun ambitie geweest om wereldleiders een podium te bieden waar ze conflicten zonder geweld kunnen bespreken en oplossen. Door de jaren heen heeft het PCA zichzelf bewezen als een betrouwbaar en essentieel orgaan in internationale conflictoplossing.

Wat heb je als organisatie aan dit soort video's?

Bedrijfsvideo's, vooral die met een rijke geschiedenis of "origin story", geven een gezicht en ziel aan organisaties. Ze brengen niet alleen de kernwaarden en missie van een bedrijf naar voren, maar creëren ook een emotionele verbinding met de kijker. Door de achtergrond en motivatie van een organisatie te delen, kunnen stakeholders en het publiek zich meer betrokken voelen. Zo'n video is niet alleen informatief, maar bouwt ook vertrouwen en geloofwaardigheid op.

Videoproductie uitbesteden

Een krachtige video creëren vereist vakmanschap en een oog voor detail. Pro Motion Film heeft jarenlange ervaring in het vertellen van unieke verhalen door middel van videoproductie. Of het nu gaat om het vastleggen van de historische betekenis van een instituut zoals het Permanent Hof van Arbitrage of het presenteren van een innovatief bedrijfsconcept, Pro Motion Film brengt het tot leven. Geïnspireerd om je eigen verhaal te delen? Neem contact op en laat het team van Pro Motion Film je helpen bij het creëren van een onvergetelijke video.

Categorie:
Bedrijfsfilm

Geweldige resultaten behalen en je online zichtbaarheid opschalen met video? Gaan we doen.

Neem contact op met

Niels de Groot

Videospecialist

Stuur e-mail

Of bel 020 - 233 33 51

Videoproductiebedrijf Pro Motion Film

12+ jaar ervaring

1200+ video's geproduceerd

200+ opdrachtgevers