Partner video Intrum - Career Control

Samenvatting van deze video

In deze partner video krijg je een inkijkje in de samenwerking tussen Intrum en Career Control. Vertegenwoordigers van beide bedrijven delen hun inzichten over hoe dit partnerschap van waarde is en hoe het concreet werkt. Ontdek hoe deze twee organisaties samenwerken om kennis en expertise te bundelen in de wereld van financiën en creditmanagement.

Over Intrum

Intrum, een vooraanstaande speler in de financiële dienstverlening, staat synoniem voor sociaal en verantwoord incasseren. Als opdrachtgever in deze video, delen ze hun expertise en visie op het gebied van creditmanagement. Intrum zet zich in voor maatschappelijk verantwoorde schuldvorderingen, en dit komt duidelijk naar voren in hun samenwerking met Career Control.

Wat heb je aan een promotiefilm?

Waarom zou je een partner video inzetten in je videomarketing strategie? Het antwoord is simpel: effectiviteit.

Deze video illustreert perfect de voordelen van het gebruik van partner video's in je marketingstrategie. Hier zijn enkele concrete voordelen, toegespitst op ons voorbeeld:

  • Authenticiteit: In deze video hoor je direct van de bron, de mensen achter Intrum en Career Control, over hun partnerschap. Dit geeft geloofwaardigheid aan de boodschap en versterkt het vertrouwen bij het publiek.
  • Informatie en inzicht: Een partner video biedt diepgaande informatie over de samenwerking, waardoor kijkers een grondig begrip krijgen van de geboden diensten en expertise. Dit kan helpen bij het nemen van weloverwogen beslissingen.
  • Betere klantrelaties: Door de transparantie en openheid in de video, bouw je betere relaties op met je klanten en partners. Dit kan leiden tot duurzame samenwerkingen en een positieve reputatie in de branche.
  • Visuele aantrekkingskracht: Video's trekken de aandacht en behouden deze beter dan tekst. Ze zorgen voor een boeiende kijkervaring die het publiek geïntrigeerd houdt.
  • Deling en verspreiding: Partner video's zijn gemakkelijk deelbaar op verschillende platforms, waardoor je je bereik vergroot en meer potentiële klanten kunt bereiken.

Kortom, deze video benadrukt de kracht van een goed geproduceerde partner video in je marketingstrategie, en hoe deze kan bijdragen aan je zakelijke succes.

Videoproductie uitbesteden

Als je geïnspireerd bent geraakt door deze video en overweegt om een partner video voor jouw bedrijf te laten maken, dan kunnen wij je helpen. Pro Motion Film is gespecialiseerd in het creëren van doeltreffende videomarketingcampagnes. Ons ervaren team kan jouw visie tot leven brengen en een video produceren die je boodschap krachtig overbrengt aan je doelgroep. Neem contact met ons op voor meer informatie over hoe we je kunnen helpen jouw marketingdoelen te bereiken en je bedrijf te laten groeien.

Laat deze kans niet aan je voorbijgaan - investeer in de kracht van video en versterk je merk met een overtuigende partner video zoals die van Intrum en Career Control.

Klant:
Intrum
Categorie:
Bedrijfsfilm

Geweldige resultaten behalen en je online zichtbaarheid opschalen met video? Gaan we doen.

Neem contact op met

Niels de Groot

Videospecialist

Stuur e-mail

Of bel 020 - 233 33 51

✅ 12+ jaar ervaring

✅ 1400+ video's geproduceerd

✅ 250+ opdrachtgevers

Videomarketing cases

Pro Motion Film helpt je het maximale uit je videomarketing te halen. In onze klantcases laten we zien hoe we dat doen.

Pro Motion Film Videotrajecten

Wij helpen jou aan de ideale mix video's om je bedrijf naar een hoger niveau te tillen.

I High-End Videoproductie

eenmalige productie

✅ Filmen en editen van 1 video

✅ Script schrijven - jij, wij of samen

Extra opties:

Videostrategie & format

Extra video's voor social

Videographics in eigen huisstijl

YouTube-optimalisatie

Ondertiteling

Video in meerdere talen

Vraag meer informatie aan

II High-End Videocampagne

serie video's

✅ Filmen en editen van een serie video's

✅ Scripts schrijven - jij, wij of samen

✅ Videostrategie & format

✅ Extra video's voor social

Extra opties:

Videographics in eigen huisstijl

YouTube-optimalisatie

Ondertiteling

Video in meerdere talen

Vraag meer informatie aan

III Next Level Videomarketing

jaartraject

Ieder kwartaal nieuwe video's

✅ Scripts schrijven - jij, wij of samen

✅ Videostrategie & format

✅ Extra video's voor social

✅ Videographics in eigen huisstijl

✅ YouTube-optimalisatie

Extra opties:

Ondertiteling

Video in meerdere talen

Next Level Videomarketing programma