Poetsen met de hand

Samenvatting van deze video

Deze instructiefilm, gemaakt in opdracht van tandartspraktijk Uitblinkers, is de gids die je nodig hebt voor het correct gebruiken van een handtandenborstel. In de video wordt benadrukt dat het kiezen van de juiste borstel - met zachte haren - essentieel is voor de gezondheid van het tandvlees. Door middel van een demonstratie op een tandmodel worden kijkers meegenomen door de "drie B's methode", een techniek die de buitenkant, binnenkant en bovenkant van de tanden adresseert. Het is een stapsgewijze handleiding om het maximale uit je poetssessie te halen.

Wat heb je aan instructiefilms?

Instructiefilms zijn veel meer dan alleen een visuele handleiding. Ze bieden een meeslepende leerervaring, waarbij complexe onderwerpen op een begrijpelijke en boeiende manier worden gepresenteerd. Voor tandartsen bieden deze films de mogelijkheid om patiënten te onderwijzen over goede mondhygiënepraktijken, waardoor ze zich meer betrokken voelen bij hun gezondheid en welzijn.

Door in te spelen op visuele en auditieve leerstijlen kunnen instructiefilms informatie op een blijvende manier overbrengen. Ze vergroten niet alleen de kennis van de patiënt, maar versterken ook de band tussen de tandartspraktijk en haar patiënten. Als tandarts toon je door middel van deze films aan dat je voorop loopt in de zorg voor je patiënten en dat je ze de beste en nieuwste informatie en technieken biedt.

Videoproductie uitbesteden

Het maken van een kwalitatief hoogstaande instructiefilm vereist expertise, apparatuur en ervaring. Pro Motion Film heeft al deze elementen in huis en is dé partner voor tandartspraktijken zoals Uitblinkers. Ons team van professionals zal samenwerken om de visie van jouw praktijk tot leven te brengen, of het nu gaat om het onderwijzen van patiënten over poetsmethoden, het tonen van nieuwe technieken of het introduceren van de nieuwste apparatuur. We begrijpen hoe belangrijk het is om een boodschap op de juiste manier over te brengen en we zetten ons in om dit voor jou te realiseren. Ben je klaar om de volgende stap te zetten en je patiënten op een innovatieve manier te bereiken? Neem dan contact op met Pro Motion Film en begin vandaag nog aan jouw videoproductie avontuur.

Categorie:
Instructievideo

Geweldige resultaten behalen en je online zichtbaarheid opschalen met video? Gaan we doen.

Neem contact op met

Niels de Groot

Videospecialist

Stuur e-mail

Of bel 020 - 233 33 51

Videoproductiebedrijf Pro Motion Film

12+ jaar ervaring

1200+ video's geproduceerd

200+ opdrachtgevers