Promotiefilm basisschool De Springplank

In opdracht van basisschool De Springplank uit Sint-Oedenrode maakten we deze promotiefilm.

Vervanging van de open dag

Deze promotiefilm is opgenomen tijdens de coronacrisis, waardoor de jaarlijkse open dag niet door kon gaan. Het doel van de promotiefilm is om ouders alsnog een digitale impressie te kunnen geven van de school.

De directeur vertelt in de video over hun manier van lesgeven en waar de school voor staat. Tussendoor laten we beelden zien van de verschillende klassen, algemene sfeerbeelden van de school en het schoolplein en de docenten. Ook komen de kinderen kort aan het woord, want hun "review" van de basisschool is natuurlijk het allerbelangrijkst. :-)

Gelijk ook een goede video voor de komende jaren

Met deze promotiefilm kan de basisschool een paar jaar vooruit. Want een promotiefilm houdt toch zeker wel 5 jaar z'n waarde, als er niet teveel aan de school verandert in de tussentijd. Ook in de komende jaren kan De Springplank deze video dus gebruiken om ouders en kinderen een beeld te geven van het onderwijs en de sfeer op school.

Promotiefilm werkt als selectiefilter

Het mooie aan deze promotiefilm is dat het de medewerkers van de basisschool ook tijd bespaart.

Mensen kunnen eerst via de video zien of de basisschool bij hun kind past. Zijn ze enthousiast? Dan is een fysieke rondleiding gelijk veel effectiever.

Zijn ze niet enthousiast? Dan scheelt het een rondleiding.

Categorie:
Promotiefilm

Onze klanten

Je video content helemaal uit handen geven? Wij zijn je partner. Voor deze merken maakten wij unieke en doeltreffende video's.

De kracht van videoproductiebedrijf Pro Motion Film

Goed bekeken

We werken altijd met een klein en flexibel team voor de beste vibe tijdens het filmen. En dat zie je aan het eindproduct. Dat het plezier en de trots eraf spatten.

Want dat is wat jouw doelgroep overtuigt: eerlijkheid.

Met gevoel

Oprecht enthousiasme. Eigenheid. Met gevoel vastgelegd en zo gemonteerd dat beeld en muziek ritmisch in elkaar grijpen.

Vraag vrijblijvend een offerte aan. Wij nemen binnen een werkdag contact op!