Promotiefilm BouwTalent Noord

In opdracht van BouwTalent Noord maakten we deze promotiefilm.

BouwTalent brengt studenten en bouwbedrijven met elkaar in contact. We gingen langs bij hun klanten in Leeuwarden, Ilpendam en Amsterdam. Wat is hun ervaring met BouwTalent Noord?

Promotiefilm gecombineerd met klant testimonials

In de video zien we drie cases van bouwbedrijven die vertellen over hun ervaring met BouwTalent Noord. Daarmee zou je deze video ook goed een klant testimonial kunnen noemen. En het is ook nog eens een recruitment video, want het doel van deze promotiefilm is om nieuwe studenten en bedrijven te recruiten.

Ook komen de studenten die bij deze bouwbedrijven een leer-werktraject volgen, kort aan het woord en zie je hen in beeld tijdens hun dagelijkse werkzaamheden.

Tot slot vertelt er iemand vanuit BouwTalent Noord in het algemeen hoe de dienstverlening er uit ziet.

Niet alleen talking head

Niemand kijkt naar een video waarin je continu mensen in beeld ziet praten.

Daarom is er voor deze video ook veel sfeerbeeld opgenomen. Per locatie hebben we ongeveer een uur aan sfeerbeeld gefilmd. Zoals establishing shots met een drone, maar ook office beelden.

De beelden op bouwlocatie in Ilpendam springen er het meeste uit, omdat deze setting zich visueel perfect leent voor mooie opnames. Ook konden we hier handelingen filmen die iedere kijker direct relateert aan de bouw.

Populair format voor sales gesprekken

Het is niet de eerste keer dat een van onze klanten er uit zichzelf voor kiest om langs te gaan bij drie bedrijven en testimonials te verwerken in de promotiefilm.

Dit deden we eerder ook voor deze video over een tuinbouwproduct en deze video over een softwareproduct.

Tip: je kunt van iedere klantcase ook goed een losse video editen en deze video's onder elkaar laten zien op een testimonial pagina op je website.

Categorie:
Promotiefilm

Geweldige resultaten behalen en je online zichtbaarheid opschalen met video? Gaan we doen.

Neem contact op met

Niels de Groot

Videospecialist

Stuur e-mail

Of bel 020 - 233 33 51

Videoproductiebedrijf Pro Motion Film

12+ jaar ervaring

1200+ video's geproduceerd

200+ opdrachtgevers