Promotiefilm BouwTalent Noord

In opdracht van BouwTalent Noord maakten we deze promotiefilm.

BouwTalent brengt studenten en bouwbedrijven met elkaar in contact. We gingen langs bij hun klanten in Leeuwarden, Ilpendam en Amsterdam. Wat is hun ervaring met BouwTalent Noord?

Promotiefilm gecombineerd met klant testimonials

In de video zien we drie cases van bouwbedrijven die vertellen over hun ervaring met BouwTalent Noord. Daarmee zou je deze video ook goed een klant testimonial kunnen noemen. En het is ook nog eens een recruitment video, want het doel van deze promotiefilm is om nieuwe studenten en bedrijven te recruiten.

Ook komen de studenten die bij deze bouwbedrijven een leer-werktraject volgen, kort aan het woord en zie je hen in beeld tijdens hun dagelijkse werkzaamheden.

Tot slot vertelt er iemand vanuit BouwTalent Noord in het algemeen hoe de dienstverlening er uit ziet.

Niet alleen talking head

Niemand kijkt naar een video waarin je continu mensen in beeld ziet praten.

Daarom is er voor deze video ook veel sfeerbeeld opgenomen. Per locatie hebben we ongeveer een uur aan sfeerbeeld gefilmd. Zoals establishing shots met een drone, maar ook office beelden.

De beelden op bouwlocatie in Ilpendam springen er het meeste uit, omdat deze setting zich visueel perfect leent voor mooie opnames. Ook konden we hier handelingen filmen die iedere kijker direct relateert aan de bouw.

Populair format voor sales gesprekken

Het is niet de eerste keer dat een van onze klanten er uit zichzelf voor kiest om langs te gaan bij drie bedrijven en testimonials te verwerken in de promotiefilm.

Dit deden we eerder ook voor deze video over een tuinbouwproduct en deze video over een softwareproduct.

Tip: je kunt van iedere klantcase ook goed een losse video editen en deze video's onder elkaar laten zien op een testimonial pagina op je website.

Onze klanten

Je video content helemaal uit handen geven? Wij zijn je partner. Voor deze merken maakten wij unieke en doeltreffende video's.

De kracht van videoproductiebedrijf Pro Motion Film

Goed bekeken

We werken altijd met een klein en flexibel team voor de beste vibe tijdens het filmen. En dat zie je aan het eindproduct. Dat het plezier en de trots eraf spatten.

Want dat is wat jouw doelgroep overtuigt: eerlijkheid.

Met gevoel

Oprecht enthousiasme. Eigenheid. Met gevoel vastgelegd en zo gemonteerd dat beeld en muziek ritmisch in elkaar grijpen.

Vraag vrijblijvend een offerte aan. Wij nemen binnen een werkdag contact op!