Promotiefilm verpleeghuis Amsterdam

Samenvatting van deze video

De video introduceert Torendael, een locatie in Amsterdam-Zuid van Vivium Zorggroep, speciaal ontworpen voor mensen met dementie. Hier worden bewoners aangemoedigd om een leven te leiden dat zo dicht mogelijk bij hun normale leven ligt, in een herkenbare en huiselijke omgeving. De locatie biedt zowel groepswoningen waar bewoners gemeenschappelijke ruimtes delen als privé-appartementen. Bovendien zijn er diverse faciliteiten zoals een grand café, een kapsalon en een tuin. Activiteiten worden afgestemd op de voorkeuren van de bewoners, wat zorgt voor een rijke en betekenisvolle ervaring.

Over de opdrachtgever

Vivium Zorggroep staat bekend als de zorgspecialist in de regio Gooi en Vechtstreek en Amsterdam-Zuid. Hun missie is om mensen te helpen hun eigen leven te leiden in elke fase van hun leven. Ze streven ernaar dat dit zo gezond, vitaal en zelfstandig mogelijk gebeurt. Vivium gelooft in de kracht van elk individu en luistert naar de behoeften om samen te werken aan de beste oplossingen, of het nu gaat om zelfstandig wonen, revalidatie, zorg of een passende woonsituatie.

Wat heb je aan een promotiefilm?

Een promotiefilm is meer dan alleen beelden; het vertelt een verhaal. Het helpt om het ware karakter en de waarden van een instelling of bedrijf over te brengen aan een breed publiek. In de zorgsector, zoals bij Vivium, kan een dergelijke film potentiële bewoners en hun families een duidelijk beeld geven van wat ze kunnen verwachten. Het kan ook de voordelen en de unieke kwaliteiten van een instelling benadrukken, waardoor het vertrouwen wordt vergroot en mensen eerder geneigd zijn zich in te schrijven of diensten af te nemen.

Videoproductie uitbesteden

Een professionele promotiefilm kan een wereld van verschil maken. Het gaat niet alleen om het filmen zelf, maar ook om de verhaallijn, de beeldkwaliteit, het geluid en de montage. Pro Motion Film is gespecialiseerd in het produceren van hoogwaardige video's die de kernwaarden en het verhaal van een merk of instelling effectief overbrengen. Als je overweegt om een promotiefilm te maken die echt een impact heeft, is het uitbesteden van de productie een slimme keuze. Neem contact op om te ontdekken hoe Pro Motion Film kan helpen bij het creëren van een film die echt resoneert met jouw doelgroep.

Categorie:
Promotiefilm, Videoserie

Geweldige resultaten behalen en je online zichtbaarheid opschalen met video? Gaan we doen.

Neem contact op met

Niels de Groot

Videospecialist

Stuur e-mail

Of bel 020 - 233 33 51

Videoproductiebedrijf Pro Motion Film

12+ jaar ervaring

1200+ video's geproduceerd

200+ opdrachtgevers