Promotiefilm zorginstelling Weesp

Samenvatting van deze video

Oversingel is een unieke plek in de pittoreske vestingstad Weesp, onderdeel van Vivium Zorggroep. Hier kan men genieten van zelfstandig wonen in een gezellige, veilige omgeving met alle benodigde faciliteiten binnen handbereik. Het complex heeft verschillende soorten appartementen, allemaal voorzien van een badkamer en kitchenette. Binnen Oversingel zijn er diverse faciliteiten zoals een restaurant, winkel, bibliotheek en verenigingsruimte met activiteiten. Ook voor persoonlijke verzorging hoeft men de locatie niet te verlaten.

Over de opdrachtgever

Vivium Zorggroep is dé specialist in zorg in de regio Gooi en Vechtstreek en Amsterdam-Zuid. De focus ligt op het ondersteunen van mensen om hun eigen leven te leiden, zo gezond en zelfstandig als maar kan, in elke fase van hun leven. Vivium gelooft in de kracht van ieder individu, luistert naar persoonlijke behoeften en werkt samen aan passende oplossingen. Of het nu gaat om zelfstandig wonen, revalidatie, goede zorg, een geschikte woonplek of een plezierig leven; bij Vivium staat de mens centraal.

Wat heb je aan een promotiefilm?

Een promotiefilm is een krachtig visueel hulpmiddel dat een verhaal vertelt, emoties opwekt en een blijvende indruk achterlaat. Met zo'n film kun je in korte tijd veel informatie overbrengen, een sfeer creëren en kijkers aansporen tot actie. Voor zorginstellingen zoals Vivium Zorggroep kan een promotiefilm potentiële bewoners of hun families een echt gevoel geven van wat ze kunnen verwachten, waardoor de keuze om deel uit te maken van zo'n gemeenschap eenvoudiger wordt.

Videoproductie uitbesteden

Een kwalitatief hoogwaardige promotiefilm vereist vakmanschap, ervaring en de juiste apparatuur. Pro Motion Film heeft dit allemaal in huis. Met een team van professionals creëren we visueel aantrekkelijke en boeiende films die perfect passen bij de boodschap en het merk van onze klanten. Wil je meer weten of ben je geïnteresseerd in het maken van een film voor jouw organisatie? Neem contact op voor meer informatie en ontdek hoe Pro Motion Film kan helpen om het verhaal van jouw organisatie tot leven te brengen.

Categorie:
Promotiefilm, Videoserie

Geweldige resultaten behalen en je online zichtbaarheid opschalen met video? Gaan we doen.

Neem contact op met

Niels de Groot

Videospecialist

Stuur e-mail

Of bel 020 - 233 33 51

Videoproductiebedrijf Pro Motion Film

12+ jaar ervaring

1200+ video's geproduceerd

200+ opdrachtgevers