Recruitment video - Adviseur Duurzaamheid

Samenvatting van deze video

In de nieuwste promotievideo voor Nova College, geproduceerd door ons videoproductiebedrijf, Pro Motion Film, krijg je een boeiend inkijkje in het leven van Marijn, een enthousiaste student aan Nova College. De video belicht zijn opleiding en passie voor duurzaam advieswerk. Marijn deelt zijn ervaringen en enthousiasme voor het Nova College-programma, dat zich richt op duurzaam wonen en energie-efficiëntie.

Review Nova College

Het resultaat mag er wezen :)

Marjan Dirkse, Communicatieadviseur, Nova College

Heel blij met de professionele aanpak van Pro Motion Film! We hebben met hen een serie filmpjes gemaakt 'Een dagje mee met... '. Ze hebben met ons meegedacht en ze weten goed wat wel en niet werkt. Heel fijn en het resultaat mag er wezen :)

Over Nova College

Nova College, een vooraanstaande onderwijsinstelling, heeft ons videoproductiebedrijf, Pro Motion Film, ingeschakeld om een krachtige promotievideo te maken. Nova College staat bekend om zijn diverse opleidingen en sterke focus op praktijkgericht leren. Met een rijke geschiedenis en sterke banden met het bedrijfsleven, biedt Nova College studenten de kans om zich voor te bereiden op succesvolle carrières.

Wat heb je aan een promotiefilm?

Een promotiefilm is een waardevol hulpmiddel voor zowel onderwijsinstellingen als studenten. Ontdek de voordelen van een promotiefilm:

  • Inspiratie: Promotiefilms, zoals die voor Nova College, inspireren toekomstige studenten door het leven van echte studenten te tonen. Ze geven een kijkje achter de schermen van de opleidingen en creëren een gevoel van opwinding en motivatie.
  • Informatie: Deze films verstrekken nuttige informatie over de aangeboden opleidingen, het curriculum en de unieke kansen die de instelling te bieden heeft. Dit helpt potentiële studenten bij het nemen van weloverwogen beslissingen over hun toekomstige studie.
  • Authenticiteit: Promotiefilms tonen echte studenten, docenten en faciliteiten, waardoor een authentieke en betrouwbare indruk wordt achtergelaten. Dit helpt bij het opbouwen van vertrouwen bij de doelgroep.
  • Bereik: Met de kracht van sociale media en online platforms kunnen promotiefilms een breed publiek bereiken, zowel nationaal als internationaal. Hierdoor kunnen onderwijsinstellingen hun zichtbaarheid vergroten en aantrekkelijker worden voor potentiële studenten.
  • Verbinding: Promotiefilms brengen het gevoel van verbondenheid en gemeenschap over. Ze tonen niet alleen de educatieve aspecten, maar ook de cultuur en waarden van de instelling, waardoor studenten zich beter kunnen identificeren.

Videoproductie uitbesteden

Bij Pro Motion Film begrijpen we de kracht van visuele storytelling en hoe het mensen kan aantrekken en betrekken. Als ervaren videoproductiebedrijf staan we klaar om jouw onderwijsinstelling of organisatie te helpen bij het creëren van aantrekkelijke promotiefilms zoals die voor Nova College. Ons creatieve team heeft een schat aan ervaring in het vastleggen van het unieke karakter en de voordelen van jouw organisatie.

Neem vandaag nog contact met ons op voor meer informatie over hoe Pro Motion Film kan helpen bij het creëren van een op maat gemaakte promotiefilm die de aandacht trekt, inspireert en informeert. Wacht niet langer en geef je organisatie de exposure die ze verdient.

Geweldige resultaten behalen en je online zichtbaarheid opschalen met video? Gaan we doen.

Neem contact op met

Niels de Groot

Videospecialist

Stuur e-mail

Of bel 020 - 233 33 51

Videoproductiebedrijf Pro Motion Film

12+ jaar ervaring

1200+ video's geproduceerd

200+ opdrachtgevers