Recruitment video - Dagje mee met Deborah

Samenvatting van deze video

In deze video laten we je kennismaken met Deborah, een 27-jarige professional uit Almere, die al 4,5 jaar met passie werkt bij Vivium Zorggroep. Deborah is een veelzijdige zorgverlener die niet alleen haar cliënten met toewijding bijstaat, maar ook streeft naar persoonlijke groei. Ze vertelt over haar dagelijkse taken, variërend van het meten van vitale functies tot het delen van medicatie en het voeren van revalidatiegesprekken. Haar werk op een dynamische afdeling met diverse ziektebeelden en uitdagingen is wat haar drijft. En ondanks haar drukke schema, maakt ze nog tijd vrij voor haar favoriete hobby: volleybal.

Over Vivium Zorggroep

Vivium Zorggroep is de drijvende kracht achter deze recruitment video. Als zorgorganisatie staan ze bekend om hun toewijding aan ouderenzorg en wijkverpleging. Vivium biedt een breed scala aan diensten en zorgmogelijkheden, met een focus op het welzijn van hun cliënten. Hun team van zorgprofessionals, waaronder enthousiaste mensen zoals Deborah, streeft ernaar om hoogwaardige zorg te bieden in een warme en vertrouwde omgeving. Deze video is een inkijkje in het leven van hun zorgverleners en laat zien waarom Vivium een geweldige plek is om te werken.

Wat heb je als organisatie aan een recruitment video?

Een recruitment video zoals deze biedt tal van voordelen voor jouw organisatie. Allereerst brengt het de authentieke verhalen van je medewerkers tot leven. Het geeft potentiële kandidaten een realistische kijk op het dagelijkse leven binnen je organisatie en de cultuur die er heerst. In het geval van Vivium Zorggroep, zie je hoe betrokken en enthousiast hun team is, wat potentiële nieuwe collega's kan aanspreken.

Daarnaast kan een recruitment video helpen bij het aantrekken van talent dat goed past bij de bedrijfscultuur. Mensen die de video bekijken, kunnen een connectie voelen met de gepassioneerde zorgprofessionals die ze zien, en dit kan hun interesse in een carrière bij Vivium Zorggroep vergroten.

Een ander voordeel is dat een video op een aantrekkelijke manier informatie kan overbrengen. In plaats van lange tekstuele vacaturebeschrijvingen kunnen kandidaten snel en gemakkelijk begrijpen wat de functie inhoudt en wat er wordt verwacht. Dit kan het wervingsproces versnellen en de betrokkenheid van sollicitanten vergroten.

Videoproductie uitbesteden

Wil je ook de voordelen van een recruitment video benutten voor jouw organisatie? Bij Pro Motion Film zijn we experts in het vertellen van verhalen via video. We kunnen je helpen bij het creëren van boeiende en informatieve recruitment video's die potentiële kandidaten aanspreken en overtuigen.

Ons team van professionals staat klaar om jouw organisatie te leren kennen en de unieke aspecten van jouw bedrijf in beeld te brengen. We begrijpen het belang van een informele benadering, zoals je aangeeft, en zorgen ervoor dat de video aansluit bij jouw doelgroep.

Neem vandaag nog contact met ons op voor meer informatie over hoe wij je kunnen helpen bij het maken van een recruitment video die indruk maakt en talent aantrekt. Samen kunnen we jouw organisatie naar nieuwe hoogten brengen.

Categorie:
Recruitment video

Geweldige resultaten behalen en je online zichtbaarheid opschalen met video? Gaan we doen.

Neem contact op met

Niels de Groot

Videospecialist

Stuur e-mail

Of bel 020 - 233 33 51

✅ 12+ jaar ervaring

✅ 1400+ video's geproduceerd

✅ 250+ opdrachtgevers

Videomarketing cases

Pro Motion Film helpt je het maximale uit je videomarketing te halen. In onze klantcases laten we zien hoe we dat doen.

Pro Motion Film Videotrajecten

Wij helpen jou aan de ideale mix video's om je bedrijf naar een hoger niveau te tillen.

I High-End Videoproductie

eenmalige productie

✅ Filmen en editen van 1 video

✅ Script schrijven - jij, wij of samen

Extra opties:

Videostrategie & format

Extra video's voor social

Videographics in eigen huisstijl

YouTube-optimalisatie

Ondertiteling

Video in meerdere talen

Vraag meer informatie aan

II High-End Videocampagne

serie video's

✅ Filmen en editen van een serie video's

✅ Scripts schrijven - jij, wij of samen

✅ Videostrategie & format

✅ Extra video's voor social

Extra opties:

Videographics in eigen huisstijl

YouTube-optimalisatie

Ondertiteling

Video in meerdere talen

Vraag meer informatie aan

III Next Level Videomarketing

jaartraject

Ieder kwartaal nieuwe video's

✅ Scripts schrijven - jij, wij of samen

✅ Videostrategie & format

✅ Extra video's voor social

✅ Videographics in eigen huisstijl

✅ YouTube-optimalisatie

Extra opties:

Ondertiteling

Video in meerdere talen

Next Level Videomarketing programma