Recruitment video - Hendrik

Samenvatting van deze video

In deze video duiken we in de wereld van Hendrik, een ambitieuze student die de overstap maakte van MBO naar HBO in de bouwsector. Hendrik vertelt over zijn ervaringen met de HBO Bouwkunde programma - een tweejarige werk-leertraject. Het programma legt een sterke nadruk op een praktijkgerichte benadering, beginnend met een summerschool waarbij vakken zoals wiskunde en mechanica worden opgefrist. Wat uniek is aan deze ervaring, is de combinatie van theorie en praktijk, en de nauwe begeleiding die de student ontvangt van zowel zijn schoolbegeleider als een mentor van Balend, een ervaren figuur in de bouwwereld.

Over de opdrachtgever

BouwTalent Noord zet zich in voor het ondersteunen en begeleiden van studenten die gepassioneerd zijn over de bouwsector. Door het aanbieden van geïntegreerde werk-leertrajecten, zorgt BouwTalent Noord ervoor dat studenten niet alleen de theoretische kennis verwerven die nodig is voor de bouw, maar ook de praktische vaardigheden die essentieel zijn voor succes in de sector.

Wat heb je aan dit soort video's?

Promotievideo's zoals deze dienen als inspiratie en getuigenis van het succes dat voortkomt uit de samenwerking tussen studenten en begeleidende organisaties zoals BouwTalent Noord. Ze tonen potentiële studenten wat mogelijk is wanneer passie en juiste begeleiding samenkomen. Bovendien bieden deze video's inzicht in de werking van het werk-leertraject, waardoor aspirant-deelnemers een duidelijk beeld krijgen van wat hen te wachten staat. Daarnaast fungeren ze ook als promotiemateriaal voor instellingen, waardoor ze hun unieke benadering en successen kunnen tonen aan potentiële partners en andere stakeholders.

Videoproductie uitbesteden

Wil je het verhaal van jouw bedrijf of organisatie ook in de spotlight zetten? Pro Motion Film kan helpen. Ons ervaren team is gespecialiseerd in het maken van pakkende video's die jouw boodschap op een effectieve en boeiende manier overbrengen. Van concept tot eindproduct, wij zorgen ervoor dat elk aspect van de videoproductie naadloos aansluit bij jouw visie en doelstellingen. Verhalen vertellen is wat we doen, en we zouden graag het verhaal van jouw organisatie willen delen. Neem contact op voor meer informatie en laten we samen iets geweldigs creëren.

Geweldige resultaten behalen en je online zichtbaarheid opschalen met video? Gaan we doen.

Neem contact op met

Niels de Groot

Videospecialist

Stuur e-mail

Of bel 020 - 233 33 51

Videoproductiebedrijf Pro Motion Film

12+ jaar ervaring

1200+ video's geproduceerd

200+ opdrachtgevers