Recruitment video - Jeroen

Samenvatting van deze video

Bij het bekijken van deze video maken we kennis met Jeroen, een ambitieuze student die zijn weg vond via BouwTalent Noord. Jeroen vertelt openhartig over zijn zoektocht naar de juiste opleiding en hoe hij een programma vond dat perfect bij zijn behoeften aansluit. In een traject van 2 jaar combineert hij school en werk, wat hem de kans geeft om zowel praktisch als theoretisch te leren. Door BouwTalent Noord werd hij in contact gebracht met Kernbouw, waar hij nu met plezier werkt en leert.

Over de opdrachtgever

BouwTalent Noord staat bekend om het verbinden van studenten met passende opleidingen en werkplekken in de bouwsector. Ze bieden maatwerk, begeleiding en de nodige ondersteuning om ervoor te zorgen dat elke student zijn of haar potentieel kan bereiken. Met hun unieke aanpak zorgen ze voor een naadloze overgang van opleiding naar werk, wat resulteert in tevreden studenten zoals Jeroen.

Wat heb je aan dit soort video's?

Recruitment video's zoals deze bieden een krachtig inzicht in de persoonlijke ervaringen van studenten. Ze tonen echte verhalen, uitdagingen en overwinningen. Voor potentiële studenten kan zo'n video een venster zijn naar wat ze kunnen verwachten. Het helpt twijfels weg te nemen en vertrouwen op te bouwen. Bedrijven kunnen hiermee hun authenticiteit, inzet en de impact van hun diensten laten zien. In een tijdperk waarin content koning is, vormen persoonlijke verhalen een brug tussen bedrijven en hun doelgroep.

Videoproductie uitbesteden

Een professionele video kan een merk of verhaal tot leven brengen. Pro Motion Film begrijpt dit als geen ander. Met jarenlange ervaring en een passie voor storytelling, zetten we elk concept om in een visueel meesterwerk. Of het nu gaat om het vastleggen van klantrecensies, bedrijfspromoties of persoonlijke verhalen zoals die van Jeroen, wij zorgen ervoor dat elk detail perfect in beeld wordt gebracht. Wil je jouw verhaal ook laten vastleggen en delen met de wereld? Neem contact met ons op en samen maken we er iets speciaals van.

Geweldige resultaten behalen en je online zichtbaarheid opschalen met video? Gaan we doen.

Neem contact op met

Niels de Groot

Videospecialist

Stuur e-mail

Of bel 020 - 233 33 51

Videoproductiebedrijf Pro Motion Film

12+ jaar ervaring

1200+ video's geproduceerd

200+ opdrachtgevers