Recruitment video - Laura en Claudia

In deze video worden twee medewerkers van Vivium geïnterviewd over hun ervaring als werknemer bij Vivium. En meer specifiek vertellen ze over hoe het is om te werken met mensen met dementie.

Opzet van deze video

Beide collega's geven antwoord op dezelfde paar vragen en vullen elkaar ook mooi aan, waardoor je extra social proof creëert richting toekomstige medewerkers, dat wat er gezegd wordt, ook inderdaad echt waar is. Niets is gelogen.

Ook vergroot de interactie tussen twee collega's de ruimte voor humor: de een die om een opmerking van de ander lacht.

Dit draagt bij aan het laten zien van een gezellige werksfeer en dat het team bestaat uit leuke collega's.

Meer dan een talking head interview

Een pratend hoofd 2-3 minuten in beeld is nogal saai om naar te kijken. Daarom hebben we het interview opgenomen met twee camera's.

Eén camera staat vast op de twee collega's gericht en maakt een totaalshot, zodat je altijd de momenten kunt laten zien dat de collega's leuk op elkaar reageren.

De andere camera staat close-up gericht op degene die op dat moment aan het vertellen is.

Daarnaast laten we in een groot deel van de video ondersteunende sfeerbeelden zien. In het geval van Laura en Claudia zie je ze met een cliënt samen in de tuin lopen en een smoothie drinken. Deze beelden ondersteunen hun verhaal.

Aanvullend laten we beelden zien van andere Vivium vestigingen waar nog andere Vivium-collega's werken met dementerenden.

Dit zijn beelden die we eerder opgenomen hebben voor locatievideo's van de verschillende Vivium vestigingen. Dus hier konden we op een slimme manier content recycling toepassen, zonder dat we opnieuw hoefden te filmen op deze vestigingen.

Ook een recruitment video laten maken?

Wij geloven in mooie storytelling en het eerlijke authentieke verhaal van een collega in beeld brengen: hun ervaring. Dat is de beste manier om anderen warm te maken om voor jouw bedrijf te komen werken. Wil je ook zo'n recruitment video laten maken, neem dan vooral contact met ons op!

Geweldige resultaten behalen en je online zichtbaarheid opschalen met video? Gaan we doen.

Neem contact op met

Niels de Groot

Videospecialist

Stuur e-mail

Of bel 020 - 233 33 51

Videoproductiebedrijf Pro Motion Film

12+ jaar ervaring

1200+ video's geproduceerd

200+ opdrachtgevers