Recruitment video - Lida en Gineke

Samenvatting van deze video

Deze recruitment video van Vivium Zorggroep laat het echte werk in de thuiszorg zien door de ogen van Lida en Gineke. Ze delen hun ervaringen, variërend van luchtige momenten tot de diepgaande connecties die ze maken met patiënten. Gedurende de video wordt benadrukt hoe divers en uitgebreid het team van Vivium is, hoe snel het groeit, en hoe de unieke ervaring van werken in de wijk verschilt van andere zorgomgevingen. De passie voor het werk en de voldoening die het biedt, straalt van het scherm af.

Over Vivium Zorggroep

Vivium Zorggroep is een vooraanstaande zorgaanbieder die zich inzet voor kwaliteitszorg in diverse gemeenschappen. Met jarenlange ervaring en een breed scala aan diensten, zoals thuiszorg, richt Vivium zich op het verrijken van het leven van patiënten. Het team, dat een mix is van zowel jonge als ervaren professionals, is dynamisch en groeit snel, getuige de uitbreiding van slechts zeven leden naar twintig in een jaar. Vivium waardeert persoonlijke connecties en biedt medewerkers de vrijheid en middelen om echt impact te maken.

Recruitment video's effectief inzetten

Een recruitment video laten maken is een slimme stap wanneer je potentiële werknemers wilt aantrekken. Door authentieke verhalen en ervaringen te delen, zoals die van Lida en Gineke, kunnen organisaties niet alleen hun waarden en cultuur tonen, maar ook een emotionele connectie maken met kijkers. Het geeft een gezicht aan de organisatie en toont de realiteit van het werk. Voor organisaties zoals Vivium, die op zoek zijn naar gepassioneerde en toegewijde medewerkers, kan zo'n authentieke blik achter de schermen het verschil maken in het aantrekken van het juiste talent.

Videoproductie uitbesteden

Overweeg je het gebruik van video voor je organisatie? Pro Motion Film kan helpen! Met expertise in het creëren van boeiende en doelgerichte video's, transformeren we verhalen en boodschappen in visuele meesterwerken. Of het nu gaat om recruitment, branding of andere bedrijfsdoelstellingen, ons team is er om je visie tot leven te brengen. Zet de volgende stap in je marketingstrategie en breng je merk naar een hoger niveau. Neem vandaag nog contact op voor meer informatie en ontdek hoe wij de perfecte video voor je kunnen creëren.

Geweldige resultaten behalen en je online zichtbaarheid opschalen met video? Gaan we doen.

Neem contact op met

Niels de Groot

Videospecialist

Stuur e-mail

Of bel 020 - 233 33 51

Videoproductiebedrijf Pro Motion Film

12+ jaar ervaring

1200+ video's geproduceerd

200+ opdrachtgevers