Recruitment video - Quentin en Karin

Voor deze recruitment video hebben we twee medewerkers van Vivium geïnterviewd die werkzaam zijn in het somatische verpleeghuis Torenhof in Blaricum.

Opzet van deze video

Deze video is onderdeel van een serie Werken-bij video's gemaakt voor Vivium. In iedere video zien we twee Vivium-collega's aan tafel antwoord geven op een paar vragen. Zoals:

  • Wat is de grootste blunder die je tijdens je werk hebt meegemaakt?
  • Wat is jouw mooiste ervaring?

Dit levert mooie inzichten en anekdotes op, en laat goed zien hoe de sfeer op het werk is en wat je als nieuwe collega kunt verwachten van het werken bij Vivium, en meer specifiek binnen deze functie en vestiging.

Ook wordt ingegaan op het team en hoe de collega's met elkaar omgaan.

Achter de schermen videoportret

We zien de twee collega's niet alleen praten. Dat zou saai zijn. Ondersteunend laten we continue behind-the-scenes beelden zien van Quentin en Karin, de collega's die ook aan tafel het woord nemen. Deze beelden versterken dus het verhaal.

Vertellen ze over het contact met de bewoners van het verpleeghuis? Dan wil je als kijker ook graag op dat moment een beeld zien van het contact met de bewoners. Dus hebben we beide collega's ook kort tijdens hun werkzaamheden gevolgd.

Creatieve uitdaging

Het bijzondere aan dit videoportret en eigenlijk alle video's die we maken voor zorginstanties is, dat we meestal niet de cliënten herkenbaar in beeld mogen brengen.

Daarom hebben we alle opnames telkens op zo'n manier gekaderd, dat je wel ziet dat de collega's liefdevol met hun cliënten bezig zijn, zonder dat je duidelijk de cliënten in beeld ziet.

Hoelang is de cameraman aanwezig?

Een video als deze inclusief interview en sfeerbeelden is prima in een dagdeel op te nemen. In drie tot vier uur staat de video erop. Je kunt er dus ook prima twee op een dag opnemen.

En als je met een team van twee of meer content creators aan het filmen bent, misschien wel drie of vier van deze video's.

Ook recruitment video's laten maken?

Wil je een of meerdere recruitment video's maken? Wij kunnen je helpen met het filmen en editen, en denken mee qua format en hoe de opnames zo efficiënt mogelijk in te richten.

Vertel ons over je wensen

Onze klanten

Je video content helemaal uit handen geven? Wij zijn je partner. Voor deze merken maakten wij unieke en doeltreffende video's.

De kracht van videoproductiebedrijf Pro Motion Film

Goed bekeken

We werken altijd met een klein en flexibel team voor de beste vibe tijdens het filmen. En dat zie je aan het eindproduct. Dat het plezier en de trots eraf spatten.

Want dat is wat jouw doelgroep overtuigt: eerlijkheid.

Met gevoel

Oprecht enthousiasme. Eigenheid. Met gevoel vastgelegd en zo gemonteerd dat beeld en muziek ritmisch in elkaar grijpen.

Vraag vrijblijvend een offerte aan. Wij nemen binnen een werkdag contact op!