Recruitment video – Rebecca en Jolanda

Rebecca en Jolanda werken beiden bij Vivium Naarderheem, een verpleeghuis in Naarden. In deze recruitment video delen ze hun ervaringen met de kijker. Wat maakt het werken bij Naarderheem zo bijzonder en waarom?

Opzet van deze video

Net als de andere recruitment video's die we binnen deze zelfde videoserie maakten, is het format van deze video: twee collega's aan tafel die verschillende vragen over hun werk beantwoorden.

In de videomontage zijn korte antwoorden achter elkaar geplaatst zodat je als kijker in een kleine 3 minuten een goed beeld hebt van de sfeer en collega's bij Naarderheem.

Interview met achter de schermen beelden

In totaal hebben we een dagdeel nodig gehad om deze video op te nemen.

Dit is gecombineerd met nog een andere recruitment video, met twee andere collega's werkzaam binnen Naarderheem. Zo hebben we dus twee video's kunnen filmen op dezelfde dag.

Het interview is redelijk snel opgenomen. Zeker voor een video van een paar minuten.

De meeste tijd gaat uiteindelijk zitten in het filmen van mooie sfeerbeelden die het verhaal kracht bijzetten. Daarvoor hebben we de collega's gevolgd tijdens hun werkzaamheden. De stijl daarvan is observerend: de cameraman blijft op de achtergrond en filmt wat er daadwerkelijk op zo'n dag gebeurt.

Aanvullend hebben we nog algemene beelden van de locatie opgenomen. De geïnterviewde collega's waren daar verder niet bij aanwezig en konden, los van het interview, de hele dag door gewoon hun werk blijven doen.

Raak je ook enthousiast?

Ben je op zoek naar zo'n type video? Wij zijn fan van dit soort authentieke storytelling video's. Als jij dat ook bent, neem dan vooral contact met ons op. Misschien kunnen we dan ook zo'n (recruitment) video voor jou maken.

Vertel ons over je wensen

Onze klanten

Je video content helemaal uit handen geven? Wij zijn je partner. Voor deze merken maakten wij unieke en doeltreffende video's.

De kracht van videoproductiebedrijf Pro Motion Film

Goed bekeken

We werken altijd met een klein en flexibel team voor de beste vibe tijdens het filmen. En dat zie je aan het eindproduct. Dat het plezier en de trots eraf spatten.

Want dat is wat jouw doelgroep overtuigt: eerlijkheid.

Met gevoel

Oprecht enthousiasme. Eigenheid. Met gevoel vastgelegd en zo gemonteerd dat beeld en muziek ritmisch in elkaar grijpen.

Vraag vrijblijvend een offerte aan. Wij nemen binnen een werkdag contact op!