Recruitment video - Techniek

Samenvatting van deze video

Stap binnen in de bruisende wereld van Nova College en maak kennis met Hidde, een enthousiaste student die zijn ervaring deelt in deze promotievideo. Hidde, een eerstejaarsstudent van de Mytec-opleiding, neemt je mee achter de schermen van zijn opleiding. De Mytec-opleiding is een veelzijdig programma dat process engineering, electrical engineering en structural engineering omvat, wat Hidde de kans biedt om een brede kennisbasis op te bouwen. In de video ontdek je het gloednieuwe praktijklokaal en zie je hoe Hidde enthousiast vertelt over zijn passie voor werktebouwkunde, waar hij lasvaardigheden opdoet en creatieve projecten realiseert. De video illustreert het belang van teamwork en leiderschap in deze opleiding, wat Hidde ook in zijn bijbaan in de supermarkt toepast. Hoewel Hidde nog niet precies weet welke weg hij in de toekomst zal inslaan, helpt Nova College hem bij het ontdekken van zijn identiteit en interesses.

Review Nova College

Het resultaat mag er wezen :)

Marjan Dirkse, Communicatieadviseur, Nova College

Heel blij met de professionele aanpak van Pro Motion Film! We hebben met hen een serie filmpjes gemaakt 'Een dagje mee met... '. Ze hebben met ons meegedacht en ze weten goed wat wel en niet werkt. Heel fijn en het resultaat mag er wezen :)

Over Nova College

Nova College, een vooraanstaande onderwijsinstelling, biedt studenten een inspirerende omgeving om hun potentieel te ontketenen en te groeien. Met een scala aan innovatieve opleidingen en state-of-the-art faciliteiten zet Nova College zich in om studenten te ondersteunen bij het vinden van hun passie en talenten. De Mytec-opleiding, zoals getoond in onze promotievideo, is slechts een voorbeeld van de diverse mogelijkheden die Nova College te bieden heeft. Als onderwijsinstelling streven ze ernaar studenten te helpen bij het ontdekken van wie ze zijn en wat ze willen bereiken.

De voordelen van een promotiefilm

Waarom zou je kiezen voor een promotiefilm laten maken? De voordelen zijn overduidelijk. Een promotiefilm biedt een visueel aantrekkelijke en boeiende manier om je boodschap over te brengen. In het geval van Nova College heeft onze recente productie de dynamiek en de sfeer van de opleiding op een meeslepende manier vastgelegd. Dit zorgt ervoor dat potentiële studenten en geïnteresseerde partijen een dieper inzicht krijgen in wat Nova College te bieden heeft. Bovendien kan een promotiefilm gemakkelijk worden gedeeld op verschillende platforms en kanalen, waardoor de zichtbaarheid van de instelling wordt vergroot. Het versterkt niet alleen de merkbekendheid, maar trekt ook nieuw talent aan en bevordert de betrokkenheid bij het onderwijs.

Videoproductie uitbesteden

Ben je geïnspireerd geraakt door de impact van onze promotievideo voor Nova College? Overweeg dan om je volgende videoproductieproject aan Pro Motion Film toe te vertrouwen. Wij zijn een toonaangevend videoproductiebedrijf met een bewezen staat van dienst in het creëren van boeiende en effectieve promotiefilms. Ons ervaren team van creatieve professionals staat klaar om jouw verhaal tot leven te brengen en je boodschap met kracht over te brengen. Of je nu een onderwijsinstelling bent die zich wil profileren zoals Nova College, een bedrijf dat zijn producten wil presenteren, of een non-profitorganisatie die haar missie wil delen, wij hebben de expertise om jouw visie te verwezenlijken. Neem vandaag nog contact met ons op voor meer informatie over hoe wij je kunnen helpen bij het creëren van een impactvolle promotiefilm die indruk zal maken en resultaten zal opleveren.

Bij Pro Motion Film staan we klaar om jouw verhaal te vertellen en je te ondersteunen bij het bereiken van je doelen met de kracht van videoproductie. Samen kunnen we een impact maken en jouw boodschap naar nieuwe hoogten tillen. Neem vandaag nog contact met ons op.

Geweldige resultaten behalen en je online zichtbaarheid opschalen met video? Gaan we doen.

Neem contact op met

Niels de Groot

Videospecialist

Stuur e-mail

Of bel 020 - 233 33 51

Videoproductiebedrijf Pro Motion Film

12+ jaar ervaring

1200+ video's geproduceerd

200+ opdrachtgevers