Recruitment video – Vincent en Rimke

In opdracht van zorggroep Vivium maakten we een reeks Werken-bij recruitment video's.

In deze video's worden meerdere collega's van diverse Vivum-vestigingen in tweetallen geinterviewd. In deze video de Werken-bij Vivium ervaring van Vincent en Rimke.

Opzet van deze video

In de video zien we beide collega's aan tafel zitten, terwijl ze verschillende vragen beantwoorden. Bijvoorbeeld:

  • Wat is de grootste blunder die je tijdens je werk bent begaan?
  • Wat is jouw mooiste ervaring tijdens je werk?

In een paar minuten krijgt de kijker (en toekomstig medewerker) mooie voorbeelden en anekdotes voorgeschoteld en krijgen ze echt een achter de schermen inkijkje in de ervaring van deze twee collega's.

Interactie werkt

Daarbij helpt het ook dat deze video in de vorm van een gesprekje is opgenomen. De collega's kunnen elkaar aanvullen. En dit laat ook nog eens zien dat de collega's bij Vivium een team zijn.

Achter de schermen video

Deze recruitment video is niet alleen een interview. Het is ook een achter de schermen video: we volgen de collega's tijdens de zorg die ze aan hun cliënten geven.

Een verhaal op camera vertellen is mooi. Maar de voornaamste kracht van video is dat je ook kunt laten zien wat ze vertellen. Op die manier kun je je als toekomstig medewerker een compleet beeld vormen van hoe je werkomgeving eruit komt te zien.

Ook een recruitment video of reeks Werken-bij video's maken?

Als je ook zo'n serie video('s) wilt maken, neem dan even contact met ons op.

Wij hebben onszelf jaren getraind met het maken van video-interviews, documentaire portretten, Werken-bij video's en klant referentie video's. We maken het DNA van jouw bedrijf eigen en kunnen in korte termijn een serie video's maken die helemaal passen bij de identiteit van je merk, in de huisstijl van je Werken-bij pagina of website.

Videomarketing cases

Pro Motion Film helpt je het maximale uit je videomarketing te halen. In onze klantcases laten we zien hoe we dat doen.