Research & Development

We vlogen naar Taiwan om vast te leggen hoe de producten van Repair Care worden gemaakt en getest. Bekijk hier het resultaat van deze promotiefilm over de Research en Development afdeling van Repair Care!

Opzet van deze video

Repair Care levert oplossingen op het gebied van houtrotreparatie. Met hun R&D afdeling zijn ze continue bezig om hun reparatieproducten te optimaliseren en te verduurzamen.

In deze achter de schermen video laten we zien hoe de producten worden getest. We zien achter de schermen beelden van het laboratorium en van de de fabriek in Taiwan. Zo krijgen klanten een zo transparant mogelijk beeld van het product dat ze uiteindelijk kopen.

Mooie close-ups van maakproces

Er is gekozen voor een cinematische stijl met detailshots van hoe het product wordt gemaakt en getest. Dit geeft het product echt een gezicht en maakt het ook ambachtelijk. Op die manier krijg je door de manier van cameravoering nog meer het idee dat het om een kwalitatief product gaat.

Opnames productvideo
Producten filmen in fabriek

Interessant feitje: een paar uur voor deze opnames maakten we een behoorlijke aardbeving mee. Gelukkig was er weinig schade en raakte er voor zover wij weten niemand gewond.

Professionele voice-over

Voor deze bedrijfsvideo hebben we een professionele voice-over stem gebruikt. De video is in het Nederlands, Duits en Engels ingesproken, zodat deze in meerdere talen/landen ingezet kan worden.

Slim gecombineerd met opnames bedrijfsfilm

Voor Repair Care hebben we in dezelfde periode ook een algemene bedrijfsfilm gemaakt, bekijk de bedrijfsvideo "Preserving tomorrow's history". Een paar left-over opnames voor deze bedrijfsfilm konden we gebruiken voor deze R&D productvideo.

Wanneer wij voor klanten meerdere video's maken, bouwen we een heel video-archief op. Dit is erg waardevol, omdat je de beelden later weer op een slimme manier kunt recyclen.

Promotiefilm laten maken

Geweldige resultaten behalen en je online zichtbaarheid opschalen met video? Gaan we doen.

Neem contact op met

Niels de Groot

Videospecialist

Stuur e-mail

Of bel 020 - 233 33 51

Videoproductiebedrijf Pro Motion Film

12+ jaar ervaring

1200+ video's geproduceerd

200+ opdrachtgevers