Research & Development

Samenvatting van deze video

De promotiefilm voor Repair Care onthult de continue inzet van het bedrijf om kwalitatieve en duurzame houtreparatieproducten te leveren. De film belicht hun onafgebroken focus op innovatie, kwaliteit en duurzaamheid. Door de gehele productie- en ontwikkelingslijn te overzien, van grondstofselectie tot eindproduct, benadrukt Repair Care hun betrokkenheid en expertise in de sector.

Over de opdrachtgever

Repair Care staat synoniem voor specialisatie in houtreparatie. Met een voortdurende focus op kwaliteit en duurzaamheid verzekert het bedrijf dat het voldoet aan de eisen van de moderne klant en de huidige markttrends.

Over dit project

Voor deze unieke promotiefilm vlogen we naar Taiwan om het productie- en testproces van Repair Care vast te leggen. De video biedt een kijkje achter de schermen bij de R&D-afdeling van het bedrijf, die zich richt op de optimalisatie en verduurzaming van hun reparatieproducten. Beelden uit het laboratorium en de fabriek in Taiwan zorgen voor een transparant beeld van het productieproces. De gekozen cinematische stijl met close-ups benadrukt de ambacht en kwaliteit van de producten.

Overigens was er een spannend moment tijdens de opnames; we ervaarden een aardbeving, maar gelukkig met minimale schade en zonder gewonden.

De video wordt verder versterkt door een professionele voice-over, beschikbaar in het Nederlands, Duits en Engels. Dit vergroot het bereik van de video naar verschillende markten. Extra beelden van de bedrijfsvideo Preserving tomorrow's history zijn slim geïntegreerd, waardoor beelden maximaal worden benut.

Opnames productvideo
Producten filmen in fabriek

Wat heb je aan een promotiefilm?

Een promotiefilm is een krachtig medium dat bedrijven in staat stelt hun verhaal, waarden, producten en diensten op een meeslepende manier te presenteren. Het verhoogt de zichtbaarheid, bouwt vertrouwen op bij potentiële klanten en versterkt de merkidentiteit. Het biedt een effectieve manier om informatie te communiceren, de aandacht van de kijker vast te houden en emotionele betrokkenheid te creëren.

Videoproductie uitbesteden

Denk je aan een bedrijfsfilm laten maken? Pro Motion Film kan helpen. Met ervaring in diverse videoprojecten, van promotiefilms tot bedrijfsvideo's, zorgen we voor hoogwaardige producties die jouw verhaal op de beste manier vertellen. Of je nu je productieproces wilt laten zien, een nieuw product wilt lanceren of de essentie van je merk wilt vastleggen, we staan klaar om je visie tot leven te brengen. Neem contact op voor meer informatie en laat ons jouw verhaal vertellen.

Geweldige resultaten behalen en je online zichtbaarheid opschalen met video? Gaan we doen.

Neem contact op

Niels de Groot

Videospecialist

Ik plan graag een gesprek van 30 minuten waarin ik jouw wensen bespreek.

[email protected]

Maak een afspraak

Van content tot campagne

Alles wat je nodig hebt voor een geslaagde online videocampagne. Van een originele invalshoek tot een uitgedachte strategie. Van memorabele beelden en meeslepende storytelling tot een strak geproduceerd eindresultaat. Van een enkele video tot unieke content voor elk kanaal en iedere doelgroep. En van ‘wij nemen je alles uit handen’ tot ‘wij haken aan waar je ons nodig hebt’. Tot ondersteuning van de distributie aan toe.
Videoproductie. Goed bekeken.

Meer weten over de mogelijkheden en kosten?

Neem contact op

Over Pro Motion Film

Over ons

Klantcases

Missie

Locaties

Tarieven

Producten

Videoproductie

Videomarketing

Bedrijfsfilm

Promotiefilm

Videocontent

Recruitment video

Testimonial video

Instructiefilm

Aftermovie

Videograaf

Video-editor

Contact & Bedrijfsinfo

Herengracht 420
1017 BZ Amsterdam

+31 (0)20 2333351

[email protected]

KVK: 53122526

BTW-nummer: NL001113213B92