Experience abroad?

Samenvatting van deze video

In deze bedrijfsfilm van Stage-USA krijg je een kijkje in de wereld van internationale stage- en traineeshipprogramma's in de Verenigde Staten. In de video intro vertelt eigenaar Andries Bonneur over de tijd dat hij zelf in de Verenigde Staten heeft gestudeerd. Hier heeft hij fijne herinneringen aan overgehouden. Hieruit is het idee ontstaan anderen ook eenzelfde ervaring te willen geven, wat leidde tot de oprichting van zijn onderneming Stage-USA. De video belicht de de uitgebreide ondersteuning die Stage-USA biedt. Naast professioneel camerawerk bestaat de video ook uit opnames van studenten die op dat moment bijvoorbeeld in New York stage lopen.

Testimonial Stage-USA

Mooi resultaat

Andries Bonneur, Stage-USA

De afgelopen maanden met zeer veel plezier samengewerkt met Pro Motion Film. 3 video's van top kwaliteit geleverd voor ons bedrijf. Zeer tevreden, snelle communicatie en een mooi resultaat. Ik kan deze partij van harte aanbevelen!

Over Stage-USA

Stage-USA, de drijvende kracht achter deze inspirerende bedrijfsfilm, is dé specialist in het regelen van stage- en traineeshipprogramma's in de Verenigde Staten. Met een schat aan ervaring sinds 2010, hebben we duizenden mensen geholpen om hun grenzen te verleggen, culturele inzichten op te doen en hun carrières te verrijken in steden als New York, Miami, Los Angeles en San Diego. Hun passie ligt in het mogelijk maken van jouw onvergetelijke Amerikaanse avontuur.

Wat heb je aan een bedrijfsfilm?

Een bedrijfsfilm is meer dan alleen visueel aantrekkelijk; het is een krachtig instrument om jouw boodschap over te brengen. Of je nu een klein bedrijf bent dat op zoek is naar een groter publiek of een gevestigde naam die zijn merkimago wil versterken, een bedrijfsfilm biedt tal van voordelen:

  • Storytelling: Laat je verhaal tot leven komen en creëer een emotionele connectie met je doelgroep door middel van beeld en geluid. Een bedrijfsfilm geeft je de mogelijkheid om jouw missie, visie en waarden op een boeiende manier te delen.
  • Impact: Beelden zeggen meer dan duizend woorden. Met een bedrijfsfilm kun je complexe ideeën eenvoudig overbrengen en je publiek beter betrekken. Het resultaat? Een blijvende indruk die mensen bijblijft.
  • Bereik: Deel je bedrijfsfilm gemakkelijk op verschillende online platforms, zoals je website, sociale media en e-mailmarketing. Hiermee vergroot je je zichtbaarheid en bereik je een breder publiek.
  • Professionaliteit: Een goed geproduceerde bedrijfsfilm straalt professionaliteit en betrouwbaarheid uit. Het versterkt je merkimago en wekt vertrouwen bij potentiële klanten, partners en investeerders.
  • Meetbaarheid: Dankzij moderne analytics-tools kun je de impact van je bedrijfsfilm meten. Zo kun je de effectiviteit ervan evalueren en indien nodig aanpassingen maken voor nog betere resultaten.

Videoproductie uitbesteden

Bij Pro Motion Film begrijpen we het belang van een overtuigende bedrijfsfilm. Onze ervaren professionals staan klaar om jouw verhaal op een unieke en aantrekkelijke manier te vertellen. Of je nu op zoek bent naar een krachtige bedrijfspresentatie, een productvideo of een testimonial, wij hebben de expertise en creativiteit om jouw visie tot leven te brengen.

Wij nemen de stress en zorgen uit het productieproces en zorgen ervoor dat je video van begin tot eind professioneel wordt vervaardigd. Van conceptontwikkeling en scriptwriting tot opname en postproductie, wij zorgen voor elk detail. Jouw boodschap wordt omgezet in een visuele ervaring die indruk maakt op je doelgroep.

Neem contact op voor meer informatie

Ben je klaar om jouw bedrijf of organisatie naar een hoger niveau te tillen met een impactvolle bedrijfsfilm? Of heb je nog vragen over wat Pro Motion Film voor jou kan betekenen? Aarzel dan niet om contact met ons op te nemen. We staan klaar om met je samen te werken en je te helpen jouw doelen te bereiken. Samen maken we jouw verhaal onvergetelijk! Laat ons weten hoe we je kunnen helpen en welke visie je wilt delen. Wij kijken er naar uit om van je te horen en je te helpen stralen op het grote scherm.

Bedrijfsfilm laten maken

Geweldige resultaten behalen en je online zichtbaarheid opschalen met video? Gaan we doen.

Neem contact op met

Niels de Groot

Videospecialist

Stuur e-mail

Of bel 020 - 233 33 51

✅ 12+ jaar ervaring

✅ 1400+ video's geproduceerd

✅ 250+ opdrachtgevers

Videomarketing cases

Pro Motion Film helpt je het maximale uit je videomarketing te halen. In onze klantcases laten we zien hoe we dat doen.

Pro Motion Film Videotrajecten

Wij helpen jou aan de ideale mix video's om je bedrijf naar een hoger niveau te tillen.

I High-End Videoproductie

eenmalige productie

✅ Filmen en editen van 1 video

✅ Script schrijven - jij, wij of samen

Extra opties:

Videostrategie & format

Extra video's voor social

Videographics in eigen huisstijl

YouTube-optimalisatie

Ondertiteling

Video in meerdere talen

Vraag meer informatie aan

II High-End Videocampagne

serie video's

✅ Filmen en editen van een serie video's

✅ Scripts schrijven - jij, wij of samen

✅ Videostrategie & format

✅ Extra video's voor social

Extra opties:

Videographics in eigen huisstijl

YouTube-optimalisatie

Ondertiteling

Video in meerdere talen

Vraag meer informatie aan

III Next Level Videomarketing

jaartraject

Ieder kwartaal nieuwe video's

✅ Scripts schrijven - jij, wij of samen

✅ Videostrategie & format

✅ Extra video's voor social

✅ Videographics in eigen huisstijl

✅ YouTube-optimalisatie

Extra opties:

Ondertiteling

Video in meerdere talen

Next Level Videomarketing programma