Testimonial video - EYE

Samenvatting van deze video

In deze video staat Maaike Vondenhoff, floormanager bij het EYE Filmmuseum, centraal. Ze deelt haar ervaring met het gebruik van personeelsplanning software genaamd Checks. Voorheen werkten ze met Excel en talloze schaduwdocumenten, wat veel tijd en moeite kostte. Checks heeft hun processen aanzienlijk verbeterd door een centrale plek te bieden voor documentbeheer, waardoor fouten worden verminderd. De software heeft niet alleen de efficiëntie van hun afdeling vergroot, maar ook rust en duidelijkheid gebracht voor alle medewerkers en collega's, en zelfs voor de personeelsadministratie.

Over Checks

Checks is de drijvende kracht achter de testimonial video met Maaike Vondenhoff. Deze softwareoplossing heeft zich bewezen als een waardevolle partner voor organisaties die hun personeelsplanning willen vereenvoudigen en optimaliseren. Met Checks kunnen bedrijven zoals het EYE Filmmuseum eenvoudig overstappen van omslachtige Excel-spreadsheets en gecompliceerde schaduwdocumenten naar een gestroomlijnde en foutvrije planningstool. Dit maakt Checks tot een onmisbaar hulpmiddel voor moderne bedrijven die streven naar efficiëntie en precisie in hun personeelsplanning.

Wat heb je aan een testimonial video?

Een testimonial video, zoals die met Maaike Vondenhoff, biedt een schat aan voordelen voor bedrijven. Het is meer dan alleen een getuigenis; het is een krachtig marketinginstrument dat de geloofwaardigheid en het vertrouwen in uw merk vergroot. Hier zijn enkele voordelen:

  • Authenticiteit: Testimonial video's zijn authentiek en wekken vertrouwen. Maaike Vondenhoff deelt haar echte ervaring met Checks, wat veel overtuigender is dan een geschreven beoordeling.
  • Mond-tot-mondreclame: Deze video's fungeren als mond-tot-mondreclame. Wanneer potentiële klanten zien dat een collega-bedrijf zoals het EYE Filmmuseum succesvol is met Checks, zullen ze eerder geneigd zijn om hetzelfde te proberen.
  • Verhelderende inzichten: Maaike's verhaal belicht de concrete voordelen van Checks. Het verduidelijkt hoe de software hun personeelsplanning heeft gestroomlijnd, fouten heeft verminderd en rust heeft gebracht in hun operationele processen.
  • Emotionele connectie: Video's stellen kijkers in staat om een emotionele connectie te maken met de getuige. De passie en tevredenheid van Maaike zijn voelbaar en kunnen potentiële klanten inspireren.
  • Gemakkelijke deelbaarheid: Testimonial video's zijn gemakkelijk deelbaar op sociale media, uw website en in e-mailmarketingcampagnes. Dit vergroot het bereik van uw boodschap en versterkt uw merk.

Videoproductie uitbesteden

Ben je geïnspireerd door het verhaal van Maaike Vondenhoff en wil je ook de voordelen van een testimonial video ervaren? Pro Motion Film staat klaar om je te helpen. Onze ervaren videoproductie-experts kunnen jouw klantverhaal op een boeiende en overtuigende manier vastleggen, zodat potentiële klanten de impact van je product of dienst kunnen zien en voelen.

Of je nu een testimonial video wilt maken, productdemonstraties, bedrijfspresentaties of andere vormen van videomarketing, Pro Motion Film heeft de expertise en creativiteit om uw boodschap effectief over te brengen. Neem vandaag nog contact met ons op voor meer informatie over hoe we jouw bedrijf kunnen helpen groeien met krachtige videomarketing.

Geweldige resultaten behalen en je online zichtbaarheid opschalen met video? Gaan we doen.

Neem contact op met

Niels de Groot

Videospecialist

Stuur e-mail

Of bel 020 - 233 33 51

Videoproductiebedrijf Pro Motion Film

12+ jaar ervaring

1200+ video's geproduceerd

200+ opdrachtgevers