Testimonial video - Jens

Voor BouwTalent Noord maakten we een serie van 12 video's. De video's worden ingezet op hun website en sociale media zoals Instagram.

Drie van deze video's gaan over studenten die een duale opleiding via BouwTalent volgen, waaronder student Jens die in Ilpendam bezig is met een bouwproject.

In deze video vertelt Jens waarom hij voor deze bouwopleiding heeft gekozen en wat zijn ambities zijn voor de toekomst. De dialoog wordt verteld in de vorm van een voice-over, terwijl we tussendoor beelden laten zien van Jens die verschillende bouwwerkzaamheden uitvoert.

Stijl

Qua camerawerk is er gekozen voor een observerende documentaire stijl, waarbij de cameraman echt meeloopt met Jens. Alleen aan het begin en eind van de video wordt deze stijl doorbroken door twee portretbeelden van Jens die de camera in kijkt.

Andere studenten kunnen zich herkennen in het verhaal van Jens. Zodoende maakt deze video het voor hen laagdrempeliger om contact op te nemen met BouwTalent Noord.

Teaser en Instagram Stories

Van deze video hebben we ook een korte social teaser en Instagram Stories video gemonteerd. De Instagram Stories video:

Opnames

Deze video is opgenomen in 2 uur en gecombineerd met andere opnames.

Eerder op de dag is er bijvoorbeeld in Leeuwarden gefilmd bij een andere student en bouwbedrijf.

Ook is er op beide locaties een interview opgenomen met iemand van het bouwbedrijf waar deze studenten voor werken. Die opnames zijn weer voor andere video's gebruikt.

Videomarketing cases

Pro Motion Film helpt je het maximale uit je videomarketing te halen. In onze klantcases laten we zien hoe we dat doen.