Testimonial video - Jens

Samenvatting van deze video

Na het behalen van zijn havo diploma koos Jens bewust voor een hands-on benadering, de wens om theorie te combineren met de praktijk. Dankzij BouwTalent Noord kreeg hij de mogelijkheid om zijn droom te volgen en HBO Bouwkunde te studeren. Deze video belicht niet alleen Jens' reis, maar ook de onmisbare steun die BouwTalent Noord biedt. De koppeling tussen wat in de klas wordt geleerd en de echte bouwervaring maakt het leerproces uniek en effectief.

Over dit project

Voor BouwTalent Noord maakten we een serie van 12 video's. De video's worden ingezet op hun website en sociale media zoals Instagram. Drie van deze video's gaan over studenten die een duale opleiding via BouwTalent volgen, waaronder student Jens die in Ilpendam bezig is met een bouwproject.

BouwTalent Noord staat bekend om het ondersteunen en begeleiden van jonge talenten die hun passie in de bouw willen najagen. Ze geloven in het combineren van theorie en praktijk, het bieden van een platform voor jongeren zoals Jens om hun dromen te realiseren. Door samen te werken met scholen en bedrijven zorgen ze voor een vloeiende overgang van academische studie naar het echte werk, wat resulteert in competente en bekwame professionals voor de bouwsector.

Stijl

De dialoog wordt verteld in de vorm van een voice-over, terwijl we tussendoor beelden laten zien van Jens die verschillende bouwwerkzaamheden uitvoert. Qua camerawerk is er gekozen voor een observerende documentaire stijl, waarbij de cameraman echt meeloopt met Jens. Alleen aan het begin en eind van de video wordt deze stijl doorbroken door twee portretbeelden van Jens die de camera in kijkt.

Andere studenten kunnen zich herkennen in het verhaal van Jens. Zodoende maakt deze video het voor hen laagdrempeliger om contact op te nemen met BouwTalent Noord.

Teaser en Instagram Stories

Van deze video hebben we ook een korte social teaser en Instagram Stories video gemonteerd. De Instagram Stories video:

Invulling van de opnamedag

Deze video is opgenomen in 2 uur en gecombineerd met andere opnames.

Eerder op de dag is er bijvoorbeeld in Leeuwarden gefilmd bij een andere student en bouwbedrijf.

Ook is er op beide locaties een interview opgenomen met iemand van het bouwbedrijf waar deze studenten voor werken. Die opnames zijn weer voor andere video's gebruikt.

Videoproductie uitbesteden

Pro Motion Film is een toonaangevend videoproductiebedrijf met een bewezen staat van dienst in het creëren van meeslepende en impactvolle video's voor diverse doeleinden. Onze expertise ligt in het vertellen van authentieke verhalen die resoneren met het beoogde publiek. Of het nu gaat om een bedrijfspresentatie, een promotievideo of een getuigenis zoals die van Jens, ons team zorgt voor een naadloos proces van concept tot voltooiing. Wil je jouw verhaal op een krachtige manier vertellen? Neem contact op en ontdek hoe we kunnen samenwerken om jouw visie tot leven te brengen.

Geweldige resultaten behalen en je online zichtbaarheid opschalen met video? Gaan we doen.

Neem contact op met

Niels de Groot

Videospecialist

Stuur e-mail

Of bel 020 - 233 33 51

Videoproductiebedrijf Pro Motion Film

12+ jaar ervaring

1200+ video's geproduceerd

200+ opdrachtgevers