Toku Hammers

Regelmatig filmen wij productvideo's en promotiefilms voor bedrijven actief in de bouwsector. Zoals deze video.

Over de klant

Het Amsterdamse familiebedrijf Rami Yokota is importeur en verhandelaar van persluchtgereedschap uit Japan. Voor de gereedschapsserie Toku Hammers maakten we een korte productvideo impressie.

Opzet van deze video

Op een bouwlocatie in Den Haag filmen we een bouwproject waarbij de hamers gebruikt worden. We zien de hamers in verschillende afmetingen. In de video zien we wijddere beelden en close-ups van het product.

Focus op impact

Deze video is niet bedoeld om in korte tijd allerlei informatie over te brengen over de producteigenschappen en voordelen. Dat kan namelijk wel in een ondersteunende tekstomschrijving bij de video. De video is er vooral op gericht om impact te genereren. Aan de hand van krachtige achtergrondmuziek, laten we zien dat dit hele sterke en kwalitatieve hamers zijn, die wel tegen een stootje kunnen.

Het voordeel van productvideo's

Productvideo's geven je productlandingspagina een boost. De duur dat de bezoeker op je pagina blijft neemt toe. En de kans stijgt ook dat je productpagina eerder gevonden wordt. Pagina's met video's hebben namelijk meer kans om hoger in Google te komen. Ook is het nog eens zo dat klanten eerder geneigd zijn een product aan te schaffen, als ze hier eerst een video over hebben kunnen kijken.

Andere productvideo's

Natuurlijk kun je ook ander type productvideo's (laten) maken. Denk bijvoorbeeld aan een explainer video waarin je informatie deelt met je doelgroep: hoe kunnen zij het product gebruiken? Of denk aan een interview met een productexpert. Nog een derde optie is het vragen van tevreden klanten om op camera iets over je product te vertellen.

De kracht van videoproductiebedrijf Pro Motion Film

Goed bekeken

We werken altijd met een klein en flexibel team voor de beste vibe tijdens het filmen. En dat zie je aan het eindproduct. Dat het plezier en de trots eraf spatten.

Want dat is wat jouw doelgroep overtuigt: eerlijkheid.

Met gevoel

Oprecht enthousiasme. Eigenheid. Met gevoel vastgelegd en zo gemonteerd dat beeld en muziek ritmisch in elkaar grijpen.

Vraag vrijblijvend een offerte aan. Wij nemen binnen een werkdag contact op!