Uitlegvideo - Biking in the Netherlands

Samenvatting van deze video

Als je in Nederland bent is het hebben van een eigen fiets een essentieel onderdeel van de ervaring. In deze video duiken twee internationale studenten dieper in het belang van fietsen in het Nederlandse dagelijks leven. Ze delen persoonlijke ervaringen, tips voor het kopen of huren van fietsen, en benadrukken het belang van veiligheidsvoorzieningen. Daarnaast geven ze advies over het navigeren door drukke Nederlandse steden en het vermijden van diefstal. Deze video is slechts één uit een serie van 14, ontworpen om nieuwkomers in Nederland wegwijs te maken.

Over de opdrachtgever

Nuffic is de Nederlandse organisatie voor internationalisering in onderwijs. Met een rijke geschiedenis in het ondersteunen van internationale onderwijsprojecten, richt Nuffic zich op het verbinden van mensen door de kracht van onderwijs. Door middel van diverse programma's en initiatieven streeft Nuffic ernaar om interculturele uitwisselingen te bevorderen en Nederland toegankelijker te maken voor internationale studenten.

Wat heb je als organisatie aan dit soort video's?

Video's zoals deze zijn van onschatbare waarde voor organisaties die zich richten op internationalisering en studentenmobiliteit. Ze bieden een persoonlijke en praktische kijk op het dagelijkse leven in een nieuw land. Daarnaast bieden ze de kans om barrières te doorbreken en vooroordelen te verminderen door echte ervaringen en tips te delen. Het visualiseren van ervaringen vergroot het begrip en maakt de overgang naar een nieuw land soepeler. Voor organisaties kunnen dergelijke video's helpen bij het versterken van hun merkidentiteit, het verhogen van hun zichtbaarheid en het opbouwen van vertrouwen bij hun doelgroep.

  • Serie uitlegvideo’s voor Nuffic

    Serie uitlegvideo’s voor Nuffic

    We maakten 14 YouTube-video’s voor Nuffic-onderdeel Study in Holland. Toen veranderden ze de naam in Study in NL. Zonde van het werk? Bekijk de case.

Videoproductie uitbesteden

Een professionele video maken vergt tijd, expertise en de juiste apparatuur. Bij Pro Motion Film begrijpen we dit als geen ander. Of je nu een informatieve video wilt voor je doelgroep of een promotievideo voor je organisatie, wij zorgen voor een hoogwaardige productie die je boodschap effectief overbrengt. Wil je jouw verhaal delen en je publiek bereiken? Neem contact met ons op en ontdek hoe wij je kunnen helpen je visie tot leven te brengen.

Klant:
Nuffic

Geweldige resultaten behalen en je online zichtbaarheid opschalen met video? Gaan we doen.

Neem contact op met

Niels de Groot

Videospecialist

Stuur e-mail

Of bel 020 - 233 33 51

Videoproductiebedrijf Pro Motion Film

12+ jaar ervaring

1200+ video's geproduceerd

200+ opdrachtgevers