Uitlegvideo - Dutch language

Samenvatting van deze video

Internationele studenten die hun ervaringen in Nederland delen: dat is de kern van deze video. Twee studenten bespreken hun tijd in het land, van het leren van enkele basiszinnen in het Nederlands tot het begrijpen van unieke lokale uitdrukkingen. Ze benadrukken dat het niet noodzakelijk is om de taal te beheersen, maar het kan je ervaring verrijken. Zoals de uitdrukking "op die fiets", die een moment van realisatie betekent. Deze video is slechts één van de 14 video's uit een serie die gemaakt is om internationale studenten te helpen zich aan te passen aan het Nederlandse studentenleven.

Over de opdrachtgever

Nuffic, een vooraanstaand Nederlands instituut, zet zich in om internationaal onderwijs te bevorderen. Ze streven naar een wereld waarin studenten de kans krijgen om over grenzen heen te leren, waarbij ze worden blootgesteld aan nieuwe culturen en ervaringen. Met hun expertise in internationale educatie hebben ze deze videoserie opgezet om studenten te ondersteunen en hen te helpen navigeren tijdens hun studietijd in Nederland.

Wat heb je als organisatie aan dit soort video's?

Deze uitlegvideo's zijn niet zomaar informatief; ze zijn cruciaal voor een organisatie die internationale studenten wil aantrekken en ondersteunen. Het delen van echte ervaringen via video's helpt aspirant-studenten zich voor te stellen hoe hun eigen avontuur eruit zou kunnen zien. Het breekt ook culturele barrières af en stelt studenten gerust dat, hoewel ze misschien een nieuwe taal en cultuur leren, ze niet alleen zijn. Voor organisaties zijn deze video's een kans om hun toewijding aan studentenondersteuning te tonen en een echt verschil te maken in de levens van internationele studenten.

  • Serie uitlegvideo’s voor Nuffic

    Serie uitlegvideo’s voor Nuffic

    We maakten 14 YouTube-video’s voor Nuffic-onderdeel Study in Holland. Toen veranderden ze de naam in Study in NL. Zonde van het werk? Bekijk de case.

Videoproductie uitbesteden

Denk je aan het creëren van boeiende video-inhoud voor jouw organisatie? Pro Motion Film heeft uitgebreide ervaring in het maken van pakkende video's die een verhaal vertellen en jouw doelgroep aanspreken. Of je nu de verhalen van studenten wilt vastleggen, een nieuw product wilt lanceren of de missie van jouw bedrijf wilt delen, wij staan klaar om je te helpen. Neem vandaag nog contact met ons op en zet de eerste stap naar krachtige video-inhoud die echt een impact maakt!

Klant:
Nuffic

Geweldige resultaten behalen en je online zichtbaarheid opschalen met video? Gaan we doen.

Neem contact op met

Niels de Groot

Videospecialist

Stuur e-mail

Of bel 020 - 233 33 51

Videoproductiebedrijf Pro Motion Film

12+ jaar ervaring

1200+ video's geproduceerd

200+ opdrachtgevers