Uitlegvideo - Housing

Samenvatting van deze video

Verhuizen naar Nederland voor je studie kan overweldigend zijn, vooral als het gaat om huisvesting. In deze video wisselen twee internationale studenten hun ervaringen en tips uit over het vinden van woonruimte in Nederland. Ze benadrukken het belang van vroegtijdig beginnen met de zoektocht en raadplegen van betrouwbare bronnen zoals universiteitswebsites. Ook delen ze persoonlijke verhalen over de uitdagingen die ze tegenkwamen en waarschuwen ze voor mogelijke valkuilen en oplichting.

Over de opdrachtgever

Nuffic is dé organisatie in Nederland die zich inzet voor internationale samenwerking in het onderwijs. Met hun jarenlange ervaring en kennis ondersteunen ze studenten, onderwijsinstellingen en overheden om de brug tussen internationale en Nederlandse onderwijsstelsels te slaan. Door middel van programma's, beurzen en andere initiatieven streeft Nuffic naar een onderwijswereld waarin grenzen geen belemmering vormen.

Wat heb je als organisatie aan dit soort video's?

Voor onderwijsinstellingen en organisaties die zich richten op internationale studenten zijn deze video's goud waard. Ze bieden niet alleen praktische informatie, maar laten ook de menselijke kant van de ervaring zien, waardoor ze echt resoneren bij de doelgroep. Het delen van ervaringen van leeftijdsgenoten kan studenten geruststellen en hen voorzien van de tools die ze nodig hebben om te slagen. Daarnaast kunnen deze video's bijdragen aan een positief imago van je organisatie en aantonen dat je echt begrijpt waar internationale studenten doorheen gaan.

  • Serie uitlegvideo’s voor Nuffic

    Serie uitlegvideo’s voor Nuffic

    We maakten 14 YouTube-video’s voor Nuffic-onderdeel Study in Holland. Toen veranderden ze de naam in Study in NL. Zonde van het werk? Bekijk de case.

Videoproductie uitbesteden

Een goed gemaakte video kan het verschil maken in het bereiken en beïnvloeden van je doelgroep. Bij Pro Motion Film begrijpen we dit en hebben we de expertise in huis om krachtige, overtuigende video's te produceren die echt een impact maken. Of je nu een informatieve serie zoals deze wilt maken, of iets totaal anders in gedachten hebt, wij staan klaar om je visie tot leven te brengen. Wil je de kracht van video voor jouw organisatie benutten? Neem dan contact met ons op en laten we samen kijken hoe we jouw verhaal kunnen vertellen.

Klant:
Nuffic

Geweldige resultaten behalen en je online zichtbaarheid opschalen met video? Gaan we doen.

Neem contact op met

Niels de Groot

Videospecialist

Stuur e-mail

Of bel 020 - 233 33 51

Videoproductiebedrijf Pro Motion Film

12+ jaar ervaring

1200+ video's geproduceerd

200+ opdrachtgevers