Uitlegvideo - Sensitieve responsiviteit

Samenvatting van deze video

De video introduceert de cruciale pedagogische vaardigheid Sensitieve responsiviteit. Joran, de spreker, legt uit dat deze vaardigheid draait om het herkennen van signalen van een kind en hier op een passende manier op reageren. Dit zorgt ervoor dat kinderen zich veilig voelen, wat hun ontwikkeling en bereidheid om de wereld te ontdekken stimuleert. Belangrijke tips die Joran deelt zijn onder meer aandacht hebben voor non-verbale communicatie van het kind, het begrijpen van de intenties van een kind en het maken van persoonlijk contact met elk kind.

Over de opdrachtgever

Albeda is een toonaangevend opleidingsinstituut, bekend om het aanbieden van hoogwaardige, beroepsgerichte programma's. Met een breed scala aan cursussen en trainingen ondersteunt Albeda studenten bij hun professionele en persoonlijke ontwikkeling. Albeda staat voor kwaliteit en innovatie in onderwijs, en blijft zich inzetten voor het creëren van leeromgevingen die studenten voorbereiden op de uitdagingen van morgen.

  • Uitlegvideos Albeda

    Serie uitlegvideo's voor Albeda

    Albeda moderniseerde via Pro Motion Film onderwijsmateriaal met inleidende en verdiepende video's over interactievaardigheden. Bekijk hier het resultaat.

Wat heb je aan dit soort video's?

Video's zoals deze zijn onmisbaar voor pedagogiek studenten. Ze bieden niet alleen theorie, maar ook praktische inzichten in hoe je met kinderen kunt omgaan. Door visuele demonstraties en uitleg kunnen studenten complexe concepten gemakkelijker begrijpen en onthouden. Bovendien stelt het hen in staat om technieken en vaardigheden te leren en te oefenen in een gecontroleerde omgeving voordat ze de echte wereld ingaan. Een rijke bron zoals deze is een aanwinst voor elk curriculum en helpt studenten om zichzelf te bekwamen tot volwaardige professionals.

Videoproductie uitbesteden

Een professionele video kan het verschil maken tussen een gemiddelde en een uitstekende online leerervaring. Pro Motion Film begrijpt dit en is er om jou te helpen. Met jarenlange ervaring in het produceren van kwalitatieve video's, kan Pro Motion Film jouw inhoud omzetten in boeiende visuele verhalen. Of het nu gaat om educatieve content, promotievideo's of andere digitale media, ons team van experts staat klaar om je te ondersteunen. Wil je meer weten over hoe Pro Motion Film kan bijdragen aan jouw project? Neem dan contact met ons op en ontdek de mogelijkheden.

Review Albeda

Stuurde ons bij wanneer dit belangrijk was voor de kwaliteit van de kennisclips

Erna de Wolff, Onderwijskundige, Albeda

Albeda College heeft Pro Motion film gevraagd om een serie kennisclips op te nemen. Wij zijn heel erg tevreden over de manier waarop dit is gegaan. Niels dacht heel goed met ons mee, gaf feedback op de scripts die we schreven en stuurde ons bij wanneer dit belangrijk was voor de kwaliteit van de kennisclips.

Klant:
Albeda

Geweldige resultaten behalen en je online zichtbaarheid opschalen met video? Gaan we doen.

Neem contact op met

Niels de Groot

Videospecialist

Stuur e-mail

Of bel 020 - 233 33 51

Videoproductiebedrijf Pro Motion Film

12+ jaar ervaring

1200+ video's geproduceerd

200+ opdrachtgevers