Uitlegvideo - Student wellbeing

Samenvatting van deze video

Studeren in Nederland kan zowel een leuke als een ontmoedigende ervaring zijn, vooral voor internationale studenten. In deze video uit onze 14-delige serie delen twee internationale studenten hun persoonlijke ervaringen en tips over het aanpakken van uitdagingen zoals heimwee. Ze benadrukken het belang van sociale interactie met medestudenten en deelnemen aan introductieweken om andere internationale studenten te ontmoeten. Ze raden ook aan contact op te nemen met de universiteit voor mentale ondersteuning, aangezien er tal van faciliteiten beschikbaar zijn voor studenten.

Over de opdrachtgever

Nuffic is een vooraanstaande organisatie die zich inzet voor internationalisering in het onderwijs. Door een brug te slaan tussen internationale studenten en Nederlandse onderwijsinstellingen, streeft Nuffic ernaar het onderwijs toegankelijker en inclusiever te maken. Hun diensten variëren van het verstrekken van informatie over studiemogelijkheden in Nederland tot het ondersteunen van internationale samenwerking tussen onderwijsinstellingen.

Wat heb je als organisatie aan dit soort video's?

Dit soort video's zijn onmisbaar voor organisaties die internationale studenten willen aantrekken en ondersteunen. Ze bieden een authentiek inzicht in de ervaringen van studenten, waardoor potentiële studenten zich beter voorbereid en geïnformeerd voelen. Daarnaast helpt het organisaties hun reputatie te vestigen als ondersteunende en inclusieve gemeenschappen. Videocontent versterkt de online aanwezigheid en zorgt voor betere betrokkenheid bij de doelgroep. Bovendien kunnen ze als nuttige hulpmiddelen dienen tijdens oriëntaties of introductiesessies voor nieuwkomers.

  • Serie uitlegvideo’s voor Nuffic

    Serie uitlegvideo’s voor Nuffic

    We maakten 14 YouTube-video’s voor Nuffic-onderdeel Study in Holland. Toen veranderden ze de naam in Study in NL. Zonde van het werk? Bekijk de case.

Videoproductie uitbesteden

Heb je een boeiend verhaal te vertellen of wil je net als Nuffic een verschil maken met inspirerende videocontent? Pro Motion Film staat voor je klaar! Met onze expertise in videoproductie zorgen we ervoor dat jouw visie tot leven komt op het scherm. Of het nu gaat om educatieve series, bedrijfspromoties of evenementregistraties, wij leveren content van hoge kwaliteit die resoneert met je doelgroep. Wil je meer weten? Neem dan vandaag nog contact met ons op en laten we samen magie creëren!

Klant:
Nuffic

Geweldige resultaten behalen en je online zichtbaarheid opschalen met video? Gaan we doen.

Neem contact op met

Niels de Groot

Videospecialist

Stuur e-mail

Of bel 020 - 233 33 51

Videoproductiebedrijf Pro Motion Film

12+ jaar ervaring

1200+ video's geproduceerd

200+ opdrachtgevers