Uitlegvideo - The Dutch teaching style

Samenvatting van deze video

In deze video, onderdeel van een reeks van 14, delen twee internationale studenten hun ervaringen met studeren in Nederland. Ze bespreken de kleinere klasgrootte en de samenwerkingsgerichte benadering in Nederlandse onderwijsinstellingen. Het beeld van docenten als benaderbare begeleiders in plaats van afstandelijke autoriteiten valt ook op. De video benadrukt dat in Nederland de focus ligt op het leerproces, ervaringen, het maken van vrienden en connecties, in plaats van enkel de cijfers.

Over de opdrachtgever

Nuffic is de organisatie die zich inzet voor internationalisering in het onderwijs. Ze bieden informatie, financiering en netwerkondersteuning voor iedereen die wil werken aan de internationalisering van het onderwijs, van basisschool tot en met hoger onderwijs. Nuffic heeft deze videoserie in het leven geroepen om internationale studenten te ondersteunen en wegwijs te maken in hun nieuwe studieomgeving.

Wat heb je als organisatie aan dit soort video's?

Video's zoals deze zijn een krachtig hulpmiddel om internationale studenten te informeren en te oriënteren. Het geeft ze een voorproefje van wat ze kunnen verwachten en helpt ze bij het navigeren van zowel academische als culturele nuances. Voor onderwijsinstellingen en organisaties biedt het een platform om hun visie, waarden en aanpak te delen. Deze content kan studenten geruststellen, hen helpen zich sneller aan te passen en bijdragen aan een positievere studie-ervaring. Het versterkt ook de band tussen de instelling en de student, waardoor de student zich meer betrokken en gewaardeerd voelt.

  • Serie uitlegvideo’s voor Nuffic

    Serie uitlegvideo’s voor Nuffic

    We maakten 14 YouTube-video’s voor Nuffic-onderdeel Study in Holland. Toen veranderden ze de naam in Study in NL. Zonde van het werk? Bekijk de case.

Videoproductie uitbesteden

Denk je erover na om jouw verhaal of boodschap via video te delen? Pro Motion Film helpt je graag verder! Met een getalenteerd team van creatievelingen zijn we gespecialiseerd in het maken van kwalitatieve videocontent die jouw doelgroep aanspreekt. Of het nu gaat om informatieve video's, promotiemateriaal of verhalende content, we zorgen dat jouw boodschap helder overkomt. Neem vandaag nog contact met ons op en ontdek wat video voor jou kan betekenen!

Klant:
Nuffic

Geweldige resultaten behalen en je online zichtbaarheid opschalen met video? Gaan we doen.

Neem contact op met

Niels de Groot

Videospecialist

Stuur e-mail

Of bel 020 - 233 33 51

Videoproductiebedrijf Pro Motion Film

12+ jaar ervaring

1200+ video's geproduceerd

200+ opdrachtgevers