Use case Lennox

Samenvatting van deze video

In deze productvideo staat de Testo 557 centraal, en we delen het verhaal van Tom Siebe, een servicemonteur bij Lennox, een wereldwijde leider in klimaatbeheersingsoplossingen. Tom deelt zijn ervaringen met de Testo 557, een geavanceerd meetinstrument voor koelings- en airconditioningsystemen. Ontdek hoe dit innovatieve apparaat de efficiëntie van Tom's werk aanzienlijk heeft verbeterd en de behoefte aan verschillende meetinstrumenten heeft geëlimineerd.

Review Testo

Erg blij met de resultaten die wereldwijd worden ingezet

Alexandra Göggerle, Marketingcommunicatie, Testo

Wij hebben met Pro Motion Film intussen 3 gebruikersfilms opgenomen. Doel was een authentieke film van monteur naar monteur die zijn werkzaamheden deelt. Tot twee keer toe met regen en storm op een dak gestaan maar Niels en zijn team zijn gewoon doorgegaan. Met veel geduld de monteurs ondersteund in deze niet alledaagse actie. Testo is erg blij met de resultaten die uiteindelijk niet alleen in Nederland maar wereldwijd worden ingezet.

Over Testo

Pro Motion Film is trots op de samenwerking met Testo, een toonaangevend bedrijf op het gebied van meetinstrumenten en oplossingen voor klimaatbeheersing. Testo staat bekend om zijn betrouwbare en geavanceerde technologieën, en de Testo 557-productvideo is een perfect voorbeeld van hoe zij innovatieve tools leveren die de industrie veranderen. We zijn vereerd om Testo te ondersteunen bij het delen van hun nieuwste product met de wereld.

Wat heb je aan een productvideo?

Een productvideo kan een krachtig instrument zijn om de waarde van een product te communiceren, en het verhaal van Tom Siebe in onze Testo 557-video is een treffend voorbeeld van de voordelen ervan. Door te zien hoe Tom dit geavanceerde meetinstrument in zijn dagelijkse werk gebruikt, begrijp je direct de praktische toepassingen en voordelen ervan. Productvideo's brengen producten tot leven en helpen je te visualiseren hoe ze jouw werk kunnen verbeteren.

In het verhaal van Tom zien we hoe de Testo 557 hem in staat stelt om efficiënter te werken. Voorheen moest hij meerdere meetinstrumenten meenemen, maar nu heeft hij alles wat hij nodig heeft in één compact apparaat. Dankzij de verbinding met zijn telefoon kan hij gegevens eenvoudig opslaan en klantinformatie invoeren. Het resultaat? Tijd en moeite bespaard, nauwkeurigheid verbeterd en klanttevredenheid verhoogd.

  • Serie usecases voor Testo

    Serie usecases voor Testo

    Hoe we leuke en toegankelijke gebruikersvideo’s maakten over testapparatuur om koelsystemen en industriële cv-ketels door te meten? Bekijk de case.

Videoproductie uitbesteden

Bij Pro Motion Film begrijpen we het belang van effectieve productvideo's en hoe ze jouw merk en producten naar een hoger niveau kunnen tillen. Ons team van creatieve professionals staat klaar om jou te helpen bij het maken van overtuigende productvideo's die jouw boodschap overbrengen en jouw publiek aanspreken.

Of je nu een product wilt lanceren, jouw klanten wilt informeren of jouw merk wilt versterken, wij hebben de expertise en ervaring om dit mogelijk te maken. Neem vandaag nog contact met ons op voor meer informatie over hoe Pro Motion Film jouw videoproductiebehoeften kan vervullen. Samen kunnen we jouw verhaal tot leven brengen en impact maken met boeiende productvideo's die blijven hangen bij jouw doelgroep.

Klant:
Testo
Categorie:
Productvideo, Videoserie

Geweldige resultaten behalen en je online zichtbaarheid opschalen met video? Gaan we doen.

Neem contact op met

Niels de Groot

Videospecialist

Stuur e-mail

Of bel 020 - 233 33 51

✅ 12+ jaar ervaring

✅ 1400+ video's geproduceerd

✅ 250+ opdrachtgevers

Videomarketing cases

Pro Motion Film helpt je het maximale uit je videomarketing te halen. In onze klantcases laten we zien hoe we dat doen.

Pro Motion Film Videotrajecten

Wij helpen jou aan de ideale mix video's om je bedrijf naar een hoger niveau te tillen.

I High-End Videoproductie

eenmalige productie

✅ Filmen en editen van 1 video

✅ Script schrijven - jij, wij of samen

Extra opties:

Videostrategie & format

Extra video's voor social

Videographics in eigen huisstijl

YouTube-optimalisatie

Ondertiteling

Video in meerdere talen

Vraag meer informatie aan

II High-End Videocampagne

serie video's

✅ Filmen en editen van een serie video's

✅ Scripts schrijven - jij, wij of samen

✅ Videostrategie & format

✅ Extra video's voor social

Extra opties:

Videographics in eigen huisstijl

YouTube-optimalisatie

Ondertiteling

Video in meerdere talen

Vraag meer informatie aan

III Next Level Videomarketing

jaartraject

Ieder kwartaal nieuwe video's

✅ Scripts schrijven - jij, wij of samen

✅ Videostrategie & format

✅ Extra video's voor social

✅ Videographics in eigen huisstijl

✅ YouTube-optimalisatie

Extra opties:

Ondertiteling

Video in meerdere talen

Next Level Videomarketing programma