Use case Vitotherm

Samenvatting van deze video

In deze productvideo staat de Testo 350 centraal, een geavanceerd meetinstrument dat de sleutel vormt tot efficiënte en nauwkeurige metingen in de HVAC-industrie. Lennaert van der Kolk, field engineer bij Vitotherm, deelt zijn persoonlijke ervaring met de Testo 350 en onthult hoe dit innovatieve apparaat zijn werk aanzienlijk heeft verbeterd. Deze video biedt een diepgaande kijk op de kracht en veelzijdigheid van de Testo 350, verteld door een echte professional in het veld.

Review Testo

Erg blij met de resultaten die wereldwijd worden ingezet

Alexandra Göggerle, Marketingcommunicatie, Testo

Wij hebben met Pro Motion Film intussen 3 gebruikersfilms opgenomen. Doel was een authentieke film van monteur naar monteur die zijn werkzaamheden deelt. Tot twee keer toe met regen en storm op een dak gestaan maar Niels en zijn team zijn gewoon doorgegaan. Met veel geduld de monteurs ondersteund in deze niet alledaagse actie. Testo is erg blij met de resultaten die uiteindelijk niet alleen in Nederland maar wereldwijd worden ingezet.

Over Testo

Testo, een toonaangevende speler in de wereld van meetinstrumenten, heeft een sterke reputatie opgebouwd in de HVAC-industrie. Al jarenlang staan ze bekend om hun hoogwaardige technologieën en innovatieve oplossingen. Hun nieuwste product, de Testo 350, heeft de lat nog hoger gelegd en wordt nu onder de loep genomen door een van hun eigen klanten, Lennaert van der Kolk, bij Vitotherm.

  • Serie usecases voor Testo

    Serie usecases voor Testo

    Hoe we leuke en toegankelijke gebruikersvideo’s maakten over testapparatuur om koelsystemen en industriële cv-ketels door te meten? Bekijk de case.

Wat heb je aan een productvideo?

Het verhaal van Lennaert van der Kolk in deze video illustreert perfect de voordelen van een productvideo. Hier zijn enkele redenen waarom productvideo's essentieel zijn voor bedrijven:

1. Visuele impact: In tegenstelling tot traditionele tekstuele beschrijvingen biedt een productvideo een visuele impact die moeilijk te evenaren is. Het stelt potentiële klanten in staat om het product in actie te zien, waardoor ze een beter begrip krijgen van hoe het werkt en hoe het hun behoeften kan vervullen.

2. Authenticiteit: Lennaert van der Kolk deelt zijn eerlijke ervaring met de Testo 350. Dit creëert geloofwaardigheid en vertrouwen bij potentiële klanten. Ze weten dat ze kunnen vertrouwen op de informatie die ze in de video zien.

3. Efficiëntie: In slechts enkele minuten kan een productvideo de belangrijkste kenmerken en voordelen van een product overbrengen. Dit bespaart potentiële klanten kostbare tijd en moeite bij het zoeken naar informatie.

4. Emotionele connectie: Video's hebben het vermogen om een emotionele connectie te creëren. Wanneer klanten een echte persoon zien die positieve ervaringen deelt, voelen ze zich meer betrokken bij het product en het merk.

5. Wereldwijd bereik: Een productvideo kan gemakkelijk worden gedeeld en heeft het potentieel om wereldwijd miljoenen mensen te bereiken. Het is een krachtig hulpmiddel om uw product of dienst aan een breder publiek te presenteren.

Videoproductie uitbesteden

Ben je geïnspireerd door deze video en wil je ook profiteren van de voordelen van een productvideo? Pro Motion Film staat klaar om jouw organisatie te helpen. Met jarenlange ervaring in videoproductie kunnen we je verhaal op een boeiende en overtuigende manier vertellen. Of je nu een productvideo, bedrijfsfilm, of animatie nodig heeft, wij hebben de expertise om je visie tot leven te brengen.

Neem vandaag nog contact met ons op voor meer informatie en ontdek hoe wij je kunnen helpen uw boodschap effectief over te brengen en jouw doelgroep te bereiken.

Klant:
Testo
Categorie:
Productvideo, Videoserie

Geweldige resultaten behalen en je online zichtbaarheid opschalen met video? Gaan we doen.

Neem contact op met

Niels de Groot

Videospecialist

Stuur e-mail

Of bel 020 - 233 33 51

Videoproductiebedrijf Pro Motion Film

12+ jaar ervaring

1200+ video's geproduceerd

200+ opdrachtgevers